Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (3.18 secunde)
119 privind actele de stare civila, care sa faciliteze luarea in evidenta si elaborarea unor acte de identitate provizorii in cazul copiilor care nu au documente de identitate, potrivit ANPDC.Modificarile la Legea nr.
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat:
Senatorul PSD Florin Constantinescu a sustinut in Senat o declaratie politica intitulata "Romanii danseaza dupa cum canta Guvernul", pe care o puteti citi in continuare.
Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei". ... De la inceputul anului pana la 10 mai, Parlamentul a adoptat 68 de acte normative.
Puteti citi in continuare a cincea parte a analizei magistratilor.
Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) arata, in motivarea deciziei privind conflictul reclamat de Traian Basescu intre presedinte si Parlament, ca doar Parlamentul poate hotari suspendarea presedintelui, avand data aceasta putere, iar odata declansata procedura parlamentara de suspendare din functie a presedintelui, potrivit Constitutiei, aceasta nu poate fi oprita, relateaza Agerpres.
primarul!", pe care o puteti citi in continuare. ... Dincolo de caracterul ironic, zicerea respectiva desemneaza, cel putin in zilele noastre, o realitate.
Potrivit analistilor, noul impozit, aplicat la cistigul incasat in urma vinzarii unei proprietati, va incuraja evaziunea fiscala. ... De exemplu, birul nu se aplica in cazul proprietattilor care se constituie ca aport in natura la capitalul social al unei firme.
Saptamana trecuta, Sebastian Bodu, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), a propus modificarea Codului comercial in sensul ca operatiunile repetate de vanzare-cumparare a imobilelor, de catre persoane fizice, ar urma sa fie tratate drept acte comerciale.
Romii de la Strehaia acuza conducerea combinatului de implicare in afaceri ilegale cu PVC si soda caustica.
Ministerul Agriculturii va initia un proiect legislativ prin care proprietarii vor plati o taxa de un leu pentru intocmirea unor acte la retrocedarea terenurilor, printre care intabularea, a declarat ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes.
Conducerea societatii Apa Canal contesta in continuare debitul in cuantum de aproape 700.000 de lei imputat de firma SC Prudence SRL, care a asigurat paza si protectia bunurilor societatii timp de un an, desi Tribunalul Galati a decis ca furnizorul de apa rece este bun de plata.
Administratia locala din Matasari - Gorj a retrocedat peste 100 de hectare de teren în zona Exploatarii Miniere Jilt, care asigura carbunele pentru Complexul Energetic Turceni.
Statul isi propune sa controleze cu atentie optiunile romanilor in materie de pensii private obligatorii.
Scriam zilele trecute un material in care prezentam faptul ca expertii contabili si contabilii autorizati primeau prin posta indicatii de la Fisc potrivit carora trebuie sa se inscrie in Camera Consultantilor Fiscali, organism aflat in administrarea ANA.
Presa romana titra in aceasta dimineata "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol".
Unii iau acesti bani doar in acte, altii sunt nevoiti sa accepte minimul pe economie.
Dosarul "Zambaccian", cu Basescu autor Procesul "Zambaccian", care l-a trimis pe Adrian Nastase din nou in puscarie, a fost o mascarada judiciara gandita, pregatita si pusa in opera cu multa consecventa de Traian Basescu.
E un an interesant si in plan sentimental cu un debut interesant, si cei care sunt tineri gusta din astfel de pasiuni.
Batranelul se agita iritat, privind cu insistenta cand "Pobeda" veche de la mana, cand spre ghiseul taiat in usa de placaj, plina de anunturi avertizatoare, din incinta Sectiei de politie 12, biroul evidenta populatiei. O multime pestrita transpira abundent in camaruta de cativa metri patrati.
google-analytics.com