Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (2.98 secunde)
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Teroristul de origine iordaniana Abu Musab al-Zarqawi, cel care este liderul organizatiei Al-Qaida, a fost condamnat la moarte in cursul zilei de joi, in absenta sa, de catre o Curte Militara din Iordania.
Dezvaluirile au aparut in editia de ieri a cotidianului The Times, care sustine de asemenea ca Franta, Germania si Italia ar fi cheltuit milioane pentru a-si aduce ostaticii acasa. Potrivit sursei citate, la fel ar fi procedat si guvernele din Iordania, Suedia si Turcia.
Cu ocazia celui de-al 6-lea Congres Mondial de Ozonoterapie desfasurat in perioada 9-10 Noiembrie 2018 la Guangzhou, China, Adunarea Generala a W.F.O.T. l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei (foto) a inceput de duminica un turneu diplomatic ce include Romania, Republica Ceha si Slovacia, pe agenda discutiilor figurand situatia din Orientul Mijlociu, dar si cooperarea bilaterala in diverse domenii economice, informeaza agentia Petra.
Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei (foto) a inceput de duminica un turneu diplomatic ce include Romania, Republica Ceha si Slovacia, pe agenda discutiilor figurand situatia din Orientul Mijlociu, dar si cooperarea bilaterala in diverse domenii economice, informeaza agentia Petra.
Solana a facut declaratia sambata, la Londra, in timp ce discutiile dintre palestinieni si israelieni sunt in impas. Palestinienii au spus ca nu vor relansa discutiile, daca Israelul nu renunta la colonizarea in Cisiordania.
O conditie impusa companiilor care au intrat in cursa pentru preluarea actiunilor fabricii din Craiova a fost ca investitorul sa-si asume toate datoriile companiei, care se situeaza la un nivel apropiat de valorea activelor fabricii.
Compania saudita Al Arrab a anuntat ca vrea sa transforme Electroputere Craiova intr-o companie de talie mondiala in productia de sisteme electrice si transporturi.
Unsprezece state, printre care si Romania, au semnat ieri la Viena, "Parteneriatul global pentru energie nucleara" (GNEP), din care fac parte deja Statele Unite si alte patru puteri nucleare si care promoveaza utilizarea energiei atomice in scopuri pasnice, relateaza AFP, citat de Mediafax.
 În urma cu 20-25 de ani, România devenise un adevarat paradis pentru cetatenii arabi care doreau sa studieze aici. Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj.
Noile tarife vor intra in vigoare incepand cu 1 august 2008.
In plus, creditul acumulat din apelurile primite poate acoperi costul apelurilor efectuate", a declarat, miercuri directorul general al Telemobil, Chris Bataillard. ... In plus, clientul beneficiaza de o perioada de gratie de 300 de zile dupa terminarea perioadei active a cartelei.
Pietele si magazinele sunt pline de legume si fructe aduse din Turcia si Iordania, iar toate au preturi mai mari decat de sarbatori. "Turcesti sunt in special si iordaniene, ca romanesti nu apar acum.
Primul client care va beneficia de SUV-ul Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu, care va intra in posesia automobilului la inceputul lunii aprilie, au declarat reprezentantii Automobile Dacia.
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Romania se afla pe locul 60 din 141 de tari in topul Forbes privind cele mai atractive economii din perspectiva mediului de afaceri, cu o pozitie mai jos decat Botswana si surclasata de Ungaria sau Bulgaria, economia romaneasca inregistrand scorurile cele mai slabe la regimul fiscal si inovatie.
Consiliul Concurentei vrea sa afle de ce Romania are printre cei mai scumpi carburanti in Europa - 613 Euro/1000 de litri, benzina in Estonia - Romania, locul 17 in topul celor mai scumpi carburanti Acciza a disparut din pretul carburantului.
google-analytics.com