Cautare

4341 de rezultate pentru "acte necesare casatoriei in iordania" (3.18 secunde)
Dupa ce tirurile cu marfa se sigileaza in vama si se desigileaza la beneficiar in prezenta comisarilor Garzii Financiare, aproape ca s-au triplat afacerile la vedere ale firmelor de profil.
Peste 250 de persoane sunt in atentia politistilor bucuresteni, deoarece s-ar fi folosit de acte false pentru a obtine carduri de credit de la o banca din Bucuresti, prejudiciul reclamat fiind de sase miliarde de lei vechi, informeaza Politia Capitalei.
Recunoasterea in alte tari a diplomelor si calificarilor obtinute in Romania a fost, ani de-a randul, una dintre problemele majore cu care se confruntau romanii dornici de o cariera in strainatate. O data cu integrarea, aceasta problema este insa in curs de rezolvare.
basilicatravel.ro / NOU!PELERINAJ IN TARA SFANTA /ASEZAMANTUL ROMANESC DE LA IERIHON / MAI/2015 04 - 10 Mai 2015 PROMOTIE !!!! ... Deplasare la Muntele Tabor -inchinare in Biserica Ortodoxa Schimbarea la Fata (locul Schimbarii la Fata a Domnului, Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului).
Guvernul recunoaste ca nu a publicat integral in „Monitorul Oficial“ actele normative emise si promite ca va prezenta toate anexele hotararilor emise. Executivul constata ca practica nepublicarii integrale a actelor normative s-a evidentiat si in guvernarea trecuta.
Obligatia cetatenilor este de a respecta legea, datoria statului este de a asigura un acces facil la legislatia in vigoare. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Fiecare sedinta de plen transforma initiativele legislative in legi.
Fie ca sunt in cautarea destinatiilor perfecte pentru sarbatorile acestui sfarsit de an sau deja isi planuiesc concediile din vara anului viitor, cei care trec pragul Targului de Turism al Romaniei vor avea de unde alege.
Antonia Deak In timp ce tarile europene se chinuie sa gaseasca locuri pentru a primi toti sirienii care fug de razboiul civil, Arabia Saudita are 100.000 de corturi goale care ar putea gazdui, in conditii bune, aproape 3 milioane de refugiati.
Prin noua Lege privind informatiile si siguranta nationala, care va fi discutata azi in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, serviciile secrete, in special SRI, primesc competente sporite.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Ca o adaptare la caracterului efemer al casatoriei, au aparut si contractele prenuptiale.
Taxele au fost majorate prin hotarare aprobata de Guvern in luna august si publicata joi seara in Monitorul Oficial.
• Femeile invata ca violenta este in afara controlului lor si devin deprimate, depresive si incapabile sa se ajute. ... In Romania se raporteaza un procent mult mai mic de 2% avand in vedere deficientele din sistemul de inregistrare, lipsa unui sistem unitar de inregistrare si prelucrare a datelor;
Conducerea Camerei Deputatilor a luat act ieri de solicitarea Asociatiei Civic Media de retragere a mandatului de parlamentar al deputatului Mona Musca (foto), pe motiv ca acesta a facut fals in acte publice, cererea fiind trimisa la Comisia juridica, a declarat secretarul Camerei, Valeriu Zgonea.
In baza Legii 247/2005, proprietarii de teren agricol care il instraineaza prin vanzari sau donatii ori il arendeaza vor primi echivalentul in lei a 100 de euro/an/ha instrainat, respectiv 50 de euro/an/ha arendat, pentru terenurile mai mici de un hectar suma fiind proportionala cu suprafata.
El le-a cerut directiilor judetene sa comunice la minister toate problemele cu care se confrunta in aplicarea legilor fiscale. ... Noul ministru le-ar fi cerut directiilor judetene de finante sa exprime problemele reale cu care se confrunta oamenii legii in aplicarea actualelor acte normative.
"Avand in vedere faptul ca piata imobiliara din Romania nu pare sa se revigoreze semnificativ prea curand, notarii publici propun ministrului justitiei reducerea considerabila a onorariilor pentru serviciile notariale cu impact direct asupra populatiei:
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 (Continuare) Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010. ... Minerii au fost cazati in unitati militare. ... Si erau spatii in cazarmi.
Comisia de licitatii din cadrul prefecturii a refuzat sa depuna in instanta dosarul complet de achizitie publica a buletinelor de vot, de teama ca nu cumva judecatorii sa observe masinatiunile prin care Mititelu a fost declarat cistigator Sectia Comerciala si de Contencios Administrativ a Tribunalului Dolj a comunicat ieri Prefecturii Dolj hotarirea judecatoreasca prin care a fost declarata nelegala licitatia pentru tiparirea buletinelor de vot necesare pentru alegerile parlamentare si prezidentiale din toamna anului trecut.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010. ... Presedintele actual al Consiliului de Monitorizare este Florinel Butnaru, fost senator in legislatura 2012-2016.
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
google-analytics.com