Cautare

3345 de rezultate pentru "acidente auto italia" (3.37 secunde)
Finala Campionatului European de fotbal 2012 se va disputa intre Spania si Italia, duminica 1 iulie de la ora 21:45 pe stadionul Olimpic din Kiev si va fi transmisa in direct de posturile de televiziune, Dolce Sport 1, Dolce Sport HD, TVR 1 si TVR 1 HD.
Cine nu dispune de resurse propriii suficiente are ca posibilitati de finantare creditele bancare pentru nevoi personale sau de tip auto sau leasingul.
Asa cum va mai informam, la Conferinta Nationala a Asigurarilor Auto, eveniment organizat de  Media XPRIMM, companiile de asigurari si-au exprimat ingrijorarea fata de ritmul de crestere a daunelor pe acest segment, fapt care conduce la inregistrarea de pierderi in sistem.
Italia este apreciata ca o tara a gustului, fie ca vorbim de moda sau stil de viata, dar mai presus de toate este recunoscuta pentru savoarea bucatariei traditionale.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
Familie abandonata pentru 500 de euro pe luna Inca 50 de botosaneni isi lasa copiii, nevestele sau parintii singuri si pleaca spre Italia. ... De un an Genoveva tot incerca sa plece in Italia.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
GERMANIA elimina ITALIA la loviturile de departajare Echipa de fotbal a Germaniei s-a calificat in semifinalele EURO 2016, dupa ce a invins Italia cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, sambata seara, la Bordeaux. ... Germania - Italia 1-1, 6-5 dupa penalty-uri.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Peste Italia se lasa noaptea si, in timp ce o sumedenie de peninsulari stau cu ochii pe televizoare si pe traditionala "giornat " fotbalistica de duminica, sute de romani isi ingramadesc bagajele in autocare care pleaca spre tara.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
Batalia dintre credit si leasing auto se poate observa si la Salonul International de Automobile Bucuresti, care se desfasoara in perioada 7-16 octombrie la Romaero Baneasa. ... BCR Leasing, Finansbank, Piraeus Bank, Porsche Bank si Porsche Leasing au lansat cu ocazia targului oferte promotionale de finantare auto.
Scumpirile sunt insa justificate, in opinia reprezentantilor scolilor auto constantene, avand in vedere investitiile de mii de euro pe care vor fi nevoiti sa le faca pentru a respecta standardele europene impuse.
Sumele colectate din taxa auto vor fi folosite pentru programe de protectie a mediului, precum casarea masinilor vechi, cu o prima majorata de la 3.000 de lei la 4.000 de lei, impadurirea terenurilor degradate si realizarea de spatii verzi.
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
Grupul a devenit primul producator auto din istoria SUA care cere declansarea procedurilor de faliment. Fiat va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american.
Proprietarii de masini vor primi diferenta din taxa auto doar dupa ce statul compenseaza cu datorii Proprietarii de masini care considera ca taxa auto platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din noul sistem de calcul pot cere statului restituirea diferentei, dar suma pe care trebuie sa o primeasca va fi redusa prin compensare cu eventuale datorii fiscale neachitate de acestia.
Patru metode sigure prin care poti scapa de plata taxei auto Din 14 ianuarie, intra in vigoare noua taxa auto, care va fi platita de persoanele care vor sa inmatriculeze o masina straina in Romania, dar si de cei care cumpara o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007.
google-analytics.com