Cautare

8617 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca masina bmw" (6.82 secunde)
Toamna anului 2008 va aduce noul BMW 520d Touring (177 CP, 140 g CO2/km, 5,3 l/100 km), care combina respectarea standardelor Euro 5 referitoare la emisii cu placerea de a conduce, siguranta si confortul la scara înalta în München.
Deja utilizator al unui BMW Seria 7, Hagi va testa si calitatile unuia dintre cele mai inovatoare modele de pe piata. BMW X1 a fost prezentat publicului roman la finalul lunii octombrie in cadrul unui eveniment special organizat la Centrul BMW din Baneasa, sediul principal al Automobile Bavaria.
De-a lungul timpului, BMW a devenit un nume recunoscut in randul pasionatilor de automobile. ... Unul dintre modelele sport lansate recent de BMW este Z4 M, o masina care pune la dispozitia soferului 343 CP.
Cele mai putine defecte din clasa medie inferioara au fost observate de specialistii ADAC la modelul BMW seria 1. ... BMW, lider Clasa medie este dominata autoritar de masini germane, liderul segmentului fiind BMW X3, urmat de Mercedes C klasse si BMW Seria 3.
Oltenia Motors, dealerul BMW din Banie, gazduieste în zilele de 13 si 14 mai turneul de promovare a tehnologiilor inovatoare de crestere a performantelor si de reducere a consumului de carburant si a emisiilor de CO2 la automobilele bavareze.   Scopul pachetului de tehnologii noi pe automobile BMW din seriile 1, 3 si 5, denumit EfficientDynamics, este mai multa putere, dar mai putin CO2 si este atins cu ajutorul unor masuri inteligente precum frânarea regenerativa sau functia Auto Start Stop.
Prezenta BMW la Salonul Auto de la Geneva a fost marcata de o gama de modele cu o mare varietate de modificari si actualizari care combina placerea unica a condusului cu o eficienta remarcabila.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Masini pe care nu trebuie sa le cumperi niciodata la mana a doua - BMW-urile vechi cu motorizari in 4 cilindri - Orice model Fiat produs intre 2000 si 2010 - Daciile Logan care au fost taximetre Atunci cand vrei sa-ti cumperi o masina la mana a doua e bine sa stii ce modele trebuie sa ocolesti.
Automobile Bavaria Group, cel mai mare dealer BMW din Europa Centrala si de Est, a devenit importator al motocicletelor Husqvarna, parte a grupului BMW.
Alia Apartments (zona Arcul de Triumf), Nordia Residence (malul lacului Grivita), City Point (zona Baneasa Aviatiei), Aerogarii Rezidential (zona Baneasa - Aerogarii), Avrig3 (zona Obor-Avrig), Amfiteatru Residence (Parcul Tineretului), Saphir Stein (Grozavesti-Carrefour Orhideea), Metropolis Residence (zona 1Mai - Grivita), Cosmopolis (zona de Nord-Pipera Tunari), North24 (zona rond Pipera), Rose Garden (sos.
Iata, asadar, opt dintre cele mai eficiente metode folosite de hoti pentru a-ti fura lucruri din masina sau chiar masina cu totul. ... Dar iti va propune sa o rezolvati intre voi, raportand masina ca fiind lovita in parcare, contra unei sume de bani.
Masina ieftina de vanzare online, vanzatorul e plecat din tara Gasesti o masina buna, la pret foarte mic.
Comisia Europeana a aprobat o finantare de 124.399.671 de euro pentru constructia autostrazii Arad-Timisoara si pentru varianta de ocolire a orasului Arad, suma fiind alocata din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, informeaza Ministerul Transporturilor.
Cel putin asa afirma reprezentantii cunoscutei companii germane de autoturisme, BMW. ... In aceste conditii, peste patru ani, daca ambitioasele planuri ale companiei germane vor da roadele asteptate, clientii BMW vor putea opta pentru o solutie de transport nepoluanta.
Conducerea companiei BMW planuieste sa creeze versiuni speciale ale masinilor sale pentru piata auto din China. ... Potrivit sursei mentionate, BMW a pus deja la dispozitia clientilor din China o versiune mai lunga a modelului din seria 7.
10 lucruri pe care le faci zilnic la volan fara sa-ti dai seama ca iti strica masina Nu este usor sa conduci in Romania, o tara fara infrastructura si cu multe gropi oriunde privesti. ... De fapt, este o arta sa conduci atat de bine incat sa menajezi propria masina.
Noul SUV este prezent în showroom-ul din Banie. BMW X6 vine cu twin-turbo pentru trei dintre cele patru motorizari oferite, iar puterile acestora variaza între 235 CP si 408 CP.
vorbe.ru :INTERVIU cu proprietarul BMW-ului cu cristale Swarovski din Chisinau: Singur am facut-o, acasa - VIDEO, FOTO BMW-ul plin de cristale Swarovski a defilat azi in centrul Chisinaului. ... Acesta a dezvaluit cum a incrustat cele 250 mii de cristale pe toata masina:
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Traiesc cu impresia ca au o multime de drepturi, iar politistul rutier trebuie sa le respecte si sa faca doar treburi justificate. ... Politistul rutier e obligat sa se legitimeze in fata soferului - FALS Conform legii 218 din 23 aprilie 2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, ART.
google-analytics.com