Cautare

6860 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (3.88 secunde)
Aceasta monitorizare a fost efectuata in scopul evidentierii disfunctionalitatilor care se produc in desfasurarea traficului rutier, pentru a lua, in consecinta, masurile specifice ce se impun. ... Vazut de sus, traficul rutier pare mai ordonat decat observat de la nivelul carosabilului.
Primarul Sorin Oprescu prefera varianta cea mai spectaculoasa a inelului median pentru zona de nord a Capitalei.
Cuza, zona Teatrului Național: ... - Zona Colegiilor Nationale "Carol I" ... - Zona Autogara Nord - piața gara: ... - Zona Spitalului "Filantropia": ... - Zona Schmidt: ... - Zona Colegiului National "Stefan Velovan" ... - Zona Simplon, cartier Brazda lui Novac: ... - Zona Complex Vechi, cartier Brazda lui Novac:
• terenurile multisport - realizat in proportie de 95% • skatepark-ul este realizat in proportie de 85% • zona de fitness pentru adulti - 97% • pavilionul sahistilor - 97% • sistemul de irigatii este in curs de montare • aleile pietonale sunt in proces de finisare.
Durerea epigastrica Cauzele cele mai frecvente cauze de dureri in aceasta zona sunt:
Acneea in zona fruntii Fruntea este direct legata de sistemul digestiv. Daca ai probleme cu acneea in aceasta zona, afla ca acesta este un semn ca organismul se lupta cu toxinele rezultate in urma alimentatiei nasanatoase.
Liberalul care a candidat la presedintia Consiliului Judetean Arad impotriva unui democrat si fara a avea sprijin politic a fost exclus din Consiliul Judetean de Conducere (CJC) al Aliantei D.A. PNL-PD, a declarat ieri presedintele PNL Arad, Titu Gheorghiof.
Arad, Buzau, Ilfov, Mures, Valcea. ... Arad, Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Braila, Buzau, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al PNL Eugen Nicolaescu a declarat marti seara ca s-a decis, in sedinta Biroului Permanent Central al organizatiei sale, sanctionarea vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Arad, Gavril Popescu. ... Nicolaescu a mai spus ca actualul vicepremier Gheorghe Seculici, presedinte al PD Arad si co-presedinte al Aliantei D.A.
Intreaga filiala Arad a PRM a trecut de partea lui Corneliu Ciontu, anuntandu-si adeziunea la formatiunea pe care acesta o va infiinta - Partidul Popular Roman - a declarat ieri fostul lider al PRM Arad, Gheorghe Feies.
Fostul vicepremier Gheorghe Seculici a declarat ieri ca va candida pentru un nou mandat de presedinte al PD Arad la alegerile interne care se vor desfasura la sfarsitul lui octombrie.
Victor Hanescu a pierdut finala turneului de tenis BRD Arad Challenger, dotat cu premii totale de 30.000 euro, fiind invins de argentinianul Facundo Bagnis, nr. ... Turneul de la Arad face parte dintr-o serie de patru turnee Challenger BRD, care vor avea loc in perioada iulie-septembrie.
Mioara Comana, despre cazul elevilor intoxicati la Liceul German din Arad.
Aflat la Arad, Atanasiu a declarat ca se va prezenta in curand in fata CSAT cu variante si propuneri privind strategia viitoare de securitate si de respectare a angajamentelor asumate de Romania pe plan international.
El a mai fost pe lista candidatilor la sefia PNL Arad si la alegerile trecute, dar s-a retras la sfarsitul anului trecut, optand pentru postul de inalt functionar public.
Prefectul judetului Arad, Cristian Stragea, va renunta la functie pentru a accepta un post de consilier guvernamental oferit de premierul Calin Popescu-Tariceanu. ... Totodata, presedintele PNL Arad, Ioan Gheorghe Florea, a declarat ca partidul i-a facut lui Stragea o oferta de a deveni si presedintele liberalilor aradeni.
Fostul presedinte al PNL Arad, Sever Jurca, a reclamat ieri ca amanarea alegerilor din organizatia judeteana a fost decisa la Bucuresti pentru ca liderii centrali ai formatiunii ar urmari impunerea unui singur candidat.
colaborari cu Stoica-Stolojan si a unei manifestari "de dragoste" de luni, de la Arad, la lansarea Platformei. Luni, la Arad, Valeriu Stoica a fost intrebat de liderul aradean al platformistilor care este soarta Monei Musca, pentru ca "nu se aude mai nimic de ea".
Printre candidatii anuntati de filiala din Arad a social-democratilor se numara actualul senator Dan Ungureanu, fostul presedinte al organizatiei judetene Florin Remetan, fostul senator Avram Craciun si Ioan Biris.
Conducerea organizatiei de femei a PSD Arad a anuntat ca isi manifesta dezaprobarea fata de viziunea asupra statului femeii a candidatilor la alegerile prezidentiale, Traian Basescu si Crin Antonescu, tema abordata de cei doi in dezbaterea electorala, organizata, sambata, la Cluj.
google-analytics.com