Cautare

6860 de rezultate pentru "acident rutier arad zona micalaca" (2.94 secunde)
Dar, pe langa vizitarea unor obiective precum podul Giurgeni ori a lucrarilor demarate in vederea constructiei podului de la Galbiori, ministrul Orban a incheiat ziua nu inainte de a sustine o conferinta de presa alaturi de colegii sai liberali Puiu Hasotti si George Dragomir, cu aceasta ocazie precizand presei ca nu este de acord cu declararea Marii Negre ca zona strict protejata.
Desi nu mai reprezinta un secret pentru nimeni, poluarea fonica rezultata din traficul rutier desfasurat mai ales pe principalele strazi din oras si, in special, la orele de varf, lucru evidentiat si din masuratorile efectuate recent de Agentia de Protectie a Mediului Galati, municipiul nu este unul zgomotos, a declarat Dumitru Nicolae.
In zona centrala, taxa pentru parcare a fost majorata la 10 lei pe ora.
La ultimul tronson al autostrazii se lucreaza intens si se munceste deja la marcajele rutiere din zona Valea Dacilor - Medgidia, acolo unde este un important nod rutier. Zona are doua sensuri giratorii, unul spre Siminoc-Murfatlar, celalalt spre Valu Traian-Agigea.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, se vor institui restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Traficul rutier pe Calea Victoriei, restrictionat Cu ocazia unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 15 - 17 aprilie 2017, in intervalul orar 10:00 - 20:00, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Este vorba despre tronsoanele Cernavoda-Medgidia (19,25 km), Medgidia-Constanta (31,5 km), Arad-Timisoara (32,25 km) si centurile la nivel de autostrada Constanta (22 km) si Arad (12,25 km), conform datelor furnizate gandul de catre CNADNR.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad. ... Pe 10 kilometri din autostrada nu se poate circula pentru ca nu a fost construit un nod rutier.
Lipsa terenurilor din zona centrala si scumpirea lor ii determina pe tot mai multi craioveni dornici de locuinte de lux sa se orienteze catre marginea Craiovei. Potrivit reprezentantilor agentiilor imobiliare din Craiova, cel mai extins cartier de lux este, cu siguranta, cel creat in zona Daewoo - Selgros.
Alt exemplu poate fi cel al firmei Ford, care a solicitat ca zona unde se afla acum fabrica Daewoo sa fie declarata zona industriala, pentru a nu se mai construi locuinte, din aceleasi considerente de poluare fonica.
Alt exemplu poate fi cel al firmei Ford, care a solicitat ca zona unde se afla acum fabrica Daewoo sa fie declarata zona industriala, pentru a nu se mai construi locuinte, din aceleasi considerente de poluare fonica.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Astfel, intre orele 08.00 si 1100, va fi restrictionat partial traficul rutier pe sos.
Restrictiile vor fi mentinute pana la terminarea activitatilor din fiecare zona precizata.
Regele Mihai a actionat in judecata si a castigat toate cele patru procese in care se judeca cu Directia Silvica Arad pentru restituirea mai multor proprietati aflate pe fostul domeniu regal de la Savarsin.
Eyal Arad isi cauta dreptatea la Londra Meir a fost persoana de legatura pentru stabilirea unui contact intre PPRM si israelianul Eyal Arad in campania electorala pentru alegerile prezidentiale de anul trecut.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, a facut ieri publica informatia ca firma la care este actionar ministrul de stat Gheorghe Seculici a primit in ultimul an noua contracte fara licitatie de la Primaria Arad, condusa de Gheorghe Falca - ginerele ministrului Seculici, fin al presedintelui Basescu si secretar executiv al PD.
Presedintele Organizatiei de tineret a PPCD (ex-PN„CD) Arad, Samuel Caba, a anuntat ca, deocamdata, listele cu fostii lideri comunisti care acum sunt membri in PD nu pot fi facute publice.
Este vorba de Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare din Mehedinti si CET Arad, Oradea si Brasov.
Deputatul Titu Gheorghiof a pierdut, dupa zece ani de mandat, sefia organizatiei judetene a PNL Arad, in favoarea contracandidatului sau, avocatul Sever Jurca, care a reusit sa adune cu 76 de voturi in plus.
google-analytics.com