Cautare

1419 de rezultate pentru "aci alba iulia" (2.87 secunde)
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
El a criticat ieri la Alba Iulia, atitudinea politica a colegilor de Alianta, cerandu-le public democratilor sa-si asume responsabilitatea guvernarii.
Odata inceput procesul, stramutarea lui la Constanta a intervenit dupa ce, la ultimele doua infatisari la Curtea de Apel Alba Iulia, inculpatii au cerut si au si obtinut amanarea judecatii pe motiv de lipsa de aparare.
Ma voi duce si voi vedea cu ce echipa pot sa construiesc mai mult, in primul rand pentru electoratul din Alba Iulia", a precizat deputatul de Alba.
Democrat-liberalul Traian Igas(foto), ministrul Administratiei si Internelor, i-a criticat sambata la Alba Iulia pe liderii PNL si PSD, spunand despre Crin Antonescu ca "nu a facut nimic cu care sa se mandreasca pana in acest moment in politica romaneasca", iar despre Victor Ponta ca este "un om care nu s-a remarcat prin profesia pe care se lauda ca o are".
La Alba-Iulia, primarul PDL Mircea Hava este cotat la 44%, candidatii USL testati in sondaje, Ioan Darzu si Calin Potor, trecand cu putin de 30%. ... In Alba, Ion Dumitrel are, conform sondajelor PSD, putin peste 40%, in timp ce Teodor Atanasiu si Ioan Florea nu trec, niciunul, de 30%.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
CJ - Horia Teodorescu (Tulcea), Catalin Nechifor (Suceava), Ioan Cindrea (Sibiu), Adrian Duicu (Mehedinti), Adrian Tutuianu (Dambovita), Radu Moldovan (Bistrita) PNL - 10 parlamentari Primarii - Calin Potor (Alba-Iulia), Marius Nicoara (Cluj-Napoca), Nicolae Robu (Timisoara) CJ - Teodor Atanasiu (Alba), Cristian Adomnitei (Iasi), Horea Uioreanu (Cluj), Cornel Popa (Bihor), Ciprian Dobre (Mures), Florin Turcanu (Botosani), Cristinel Bigiu (Buzau) UNPR - 5 parlamentari Primarii - Anghel Iordanescu (PGMB), Tudor Ciuhodaru (Iasi) CJ - Liviu Campanu (Botosani), Culita Tarata (Neamt), Ion Tabugan (Caras-Severin) PDL - 12 parlamentari Primarii - Silviu Prigoana (PGMB), Sulfina Barbu (Sectorul 4), Theodor Paleologu (Sectorul 1), Marius Necula (Galati), Alin Trasculescu (Focsani), Nicusor Paduraru (Iasi) CJ - Stelian Fuia (Calarasi), Mihai Stanisoara (Mehedinti), Dan Marian (Vaslui), Cornel Stirbet (Sibiu), Cezar Preda (Buzau), Petru Movila (Iasi) UDMR - 2 parlamentari Primarii - Gyorgy Frunda (Targu-Mures), Cseke Attila (Oradea) Legea 161/2003 privind transparenta in functiile publice prevede ca postul de parlamentar este incompatibil cu cel de ales local si stipuleaza ca deputatul sau senatorul aflat in acest caz are la dispozitie 15 zile pentru a informa Biroul permanent al Camerei din care face parte.
Potrivit directorului Biroului Regional Sapard Alba Iulia, Ana Goia Mocan, mai multe manastiri din judetele Alba si Covasna s-au interesat de conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a obtine finantari in cadrul Programului Sapard.
Spre exemplu, pretul de 230 de lei pe gigacalorie propus de ANRE pentru Alba-Iulia este exagerat in opinia viceprimarului Paul Voicu. ... In aceste conditii, Primaria Alba va acorda ajutoare astfel incat cetatenii sa resimta o majorare de maxim 30% a facturii la energia termica, a precizat Voicu.
Dupa cateva saptamani de curs, cei aproximativ 50 de cursanti adunati din toata tara (majoritatea din regiunile prioritare Nord Iasi si Centru Alba) sunt convinsi ca acest curs ii va ajuta la dezvoltarea afacerilor pe care le au in acest domeniu.
53, de ieri judetul Alba ajunge sa beneficieze de avantajele aduse de 11 magazine in 9 localitati: Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Sasciori si Zlatna.
Cluj), Casa de Cultura a Studentilor Luni, 20 mai 2013, ora 19:00, ALBA-IULIA (Jud. Alba), Casa de Cultura a Sindicatelor Miercuri, 22 mai 2013, ora 19:00, TARGU MURES (Jud.
Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Alba Iulia si Targu-Mures si a adunat peste 10.000 de spectatori. ... Inchisoarea alba 17.
Alina Alexandra Avadanei este eleva in clasa a X-a la Liceul "Iulia Hasdeu" din Bucuresti. ... Dora s-a nascut intr-o singura secunda, alba si proaspata, asa cum ramane pana la final.
Expozitia va fi gazduita de Castelul Bethlen-Haller pana la sfarsitul lunii octombrie 2016, continuand, astfel, traditia companiei Jidvei de a organiza, in zona Jidvei - Alba Iulia, evenimente si manifestari menite sa promoveze cultura etnografica, pastarea traditiilor, descoperirea sau sustinerea talentelor care duc mai departe zestrea folclorica romaneasca, de o inestimabila valoare.
Totodata in cadrul proiectului s-a lansat site-ul centenar.infocons.ro in care se regasesc imagini de acum 100 de ani cu locuri si cladiri din Bucuresti, Alba Iulia si Iasi, fotografii vechi care au fost refacute in aceeasi locatie in ziua de astazi, o trecere peste timp la 100 de ani, imagini care ne arata trecerea unui Centenar peste Romania.
Pentru ca vechiul presedinte a asistat la parada de la Bucuresti (alaturi - e un fel de a spune - de premier), iar cel nou la Alba Iulia - Vremea proasta a scurtat parada din Bucuresti, eliminand demonstratiile aeriene - Au fost asteptate cu nerabdare rezultatele din Moldova, primele vesti dand drept castigatoare stanga, cu Partidul Socialist in frunte.
- Curtea de Apel Alba a decis ca procesul lui Lazar, care contesta revocarea, sa fie mutat la Bucuresti, neavand competenta teritoriala - cum era limpede de la bun inceput.
Scene teribile in parcarea unui supermarket din Alba. Un batran de 81 de ani a fost lovit de o masina.
google-analytics.com