Cautare

1419 de rezultate pentru "aci alba iulia" (2.88 secunde)
Ei cred ca, in cazul in care ar ajunge la Casa Alba, ea ar fi in stare sa puna capat secretomaniei OZN, deci sa inlature ceea ce ei numesc cea mai mare musamalizare din cate exista.
suprematia alba (dimensiunea culturala).
Fie ca-i spune Alba ca Zapada, fie Miscarea Populara, Lazaroiu considera ca, fara o asemenea structura, prezenta PDL la guvernare in urmatorii ani ar fi pusa sub semnul intrebarii, pentru ca democrat-liberalii ar pierde alegerile prezidentiale, iar presedintele este cel care joaca cel mai important rol in ceea ce priveste prezenta unui partid sau altuia la putere.
Care este diferenta dintre ouale cu coaja alba si cele cu coaja maronie? ... oul cu coaja alba sau cel cu coaja maronie. ... Ouale cu coaja inschisa la culoare vin de la gaini obisnuite la fel ca cele cu coaja alba.
una alba, alta rosie. Culoarea rosie simbolizeaza dragostea pentru frumos si aminteste de curajul tanarului, iar cea alba simbolizeaza ghiocelul, prima floare a primaverii. ... In acest fel, Primavara a invins Iarna, iar culorile martisorului simbolizeaza sangele ei rosu pe zapada alba.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
El se numeste Adrian Nastasea€œ, a declarat Basescu in fata publicului din Alba Iulia. ... a€žDaca va exista un singur ministru corupt in guvernarea mea, va asigur ca-l execut cu mana mea, in fata poporuluia€œ, si-a asigurat Basescu electoratul din Alba Iulia.
in cursul lunii octombrie 2003, Anderco a fost trimis in judecata de PNA pentru o parte din infractiunile retinute in sarcina sa, procesul derulindu-se la Tribunalul Alba Iulia.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Exista insa si exceptii, precum Alba Iulia, care nu va avea niciun spectacol pregatit.
Cafepedia, cunoscutul bar/restaurant unde a avut loc intalnirea (Piata Alba Iulia nr.2). Invitatul special al evenimentului a fost conf dr Lygia Alexandrescu, specialist in nutritie, care a vorbit despre apa noastra cea de toate zilele si a raspuns intrebarilor jurnalistilor si cititorilor prezenti.
Unirii, tronsonul cuprins intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia, banda I de circulatie, ambele sensuri; ... Decebal, intre Piata Alba Iulia si Piata Hurmuzachi, banda I de circulatie, ambele sensuri.
In urma cu un an de zile, Parchetul Alba Iulia a trimis in judecata mai multe persoane care erau acuzate de faptul ca ar fi facut detectii si sapaturi neautorizate in situri arheologice, precum Sarmisegetuza Regia.
Parlamentarii vor avea la dispozitie pe 1 decembrie pentru deplasarea la Alba Iulia, de Ziua Nationala a Romaniei, un tren special compus din vagoane "business class", pus la dispozitie de catre ministrul Transporturilor, demo-cratul Radu Berceanu.
Dezbaterile la buget se vor relua luni, dupa ce alesii se vor fi intors de la Alba Iulia, unde, astazi, ii asteapta 10.000 de sarmale.
Tot Puiu Hasotti a afirmat ca Elena Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic.
A fost trimis in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia in 2001 si condamnat definitiv de Curtea de Apel Alba Iulia pentru vatamare corporala din culpa la opt luni de inchisoare in decembrie 2003.
Gheorghe Funar a fost ales presedinte al partidului Gheorghe Funar a fost ales presedinte al PRM, sambata, la Congresul partidului de la Alba Iulia, cu 530 de voturi din cele 667 valabil exprimate, in timp ce fostul lider al formatiunii Corneliu Vadim Tudor a fost exclus, prin vot deschis.
Mioara Oprea nu a putut fi contactata.Prostia functionarilor, suportata de craioveniProcesul dintre Primaria Craiova si SC Cronos Impex SRL Craiova, fostul administrator al parcarilor cu plata din Banie, este asistat din partea municipalitatii de un avocat din Alba Iulia, unde cele doua parti sunt chemate, a dezvaluit ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
Mioara Oprea nu a putut fi contactata.Prostia functionarilor, suportata de craioveniProcesul dintre Primaria Craiova si SC Cronos Impex SRL Craiova, fostul administrator al parcarilor cu plata din Banie, este asistat din partea municipalitatii de un avocat din Alba Iulia, unde cele doua parti sunt chemate, a dezvaluit ieri primarul Craiovei, Antonie Solomon.
google-analytics.com