Cautare

730 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (2.63 secunde)
In prezent pe tronsonul 2B a Autostrazii, Campia Turzii - Gilau, se desfasoara mai multe lucrari, printre care cele de hidroizolatie si asfaltare la alte zece structuri - poduri, pasarele, pasaje, viaducte, instalarea grinzilor de tip T la pasajul peste autostrada din apropierea nodului rutier de la Turda, activitati de terasamente la nodul rutier de la Gilau.
Reprezentantii ministerelor Transporturilor din 7 tari europene au semnat vineri in Polonia o declaratie prin care un nou traseu rutier european va fi extins in Romania, Bulgaria si Grecia, realizandu-se astfel o legatura intre Marea Baltica si Marea Neagra.
' Parcare, pasaj si magazine, in Piata Charles de Gaulle ' ' O parcare subterana, un pasaj rutier si o zona comerciala, de toate acestea vor beneficia bucurestenii, si nu numai, care vor traversa zona centrala a Capitalei.
Traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna pe mai multe artere rutiere din tara, iar cel mai greu se circula pe drumurile din sud-estul tarii, din cauza viscolului care aduce zapada pe partea carosabila si ingreuneaza interventia utilajelor de deszapezire.
Pasajul rutier denivelat face legatura intre Bulevardul Nicolae Titulescu, Şoseaua Orhideelor, Podul Grozavesti si Bulevardul Vasile Milea.
Primaria Capitalei vrea sa construiasca pasajul rutier subteran de la Piata Sudului cu fonduri UE nerambursabile prin Programul Operational Regional 2007-2013. ... Pe directia strada Nitu Vasile-Calea Vacaresti de o parte si de alta a pasajului rutier vor fi realizate si pasaje pietonale.
"Vom lua masuri incepand cu 1 noiembrie si ii vom sanctiona pe conducatorii auto care nu si-au montat cauciucuri de iarna, insa numai daca va ninge", a declarat comisarul-sef Stelian Nicolaescu, seful Serviciului Rutier Dolj.
• Pasajul rutier si parcarea subterana de la Piata Charles de Gaulle - PMB este in procedura de modificare PUZ initial, modificare impusa de acceptul Ministerului Culturii si Patrimoniului National in ceea ce priveste Pasajul Rutier Charles de Gaulle.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi inainte de deschiderea traficului rutier, a anuntat Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti. ... nainte de deschiderea traficului rutier, a anuntat Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti.
La Razoare se va construi si o gara subterana, pe langa pasaj rutier si metrou Nodul Intermodal Razoare, un proiect de 150 de milioane de euro, ar urma sa rezolve problema traficului dintre Vestul Capitalei spre Centru.
Noul Cod Rutier intra in vigoare din 19 ianuarie Soferii carora le expira permisele de conducere in perioada imediat urmatoare se ingramadesc sa le schimbe. La 19 ianuarie 2012, intra in vigoare noul Cod Rutier, care ii obliga pe soferi ca, inainte de innoire, sa efectueze un control medical.
Cat costa schimbarea permisului de conducere Soferii care isi vor schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier, vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care ii impiedica sa sofeze.
Dezvoltarea infrastructurii rutiere, prima prioritate Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat vineri ca pentru fluidizarea traficului sunt necesare mari investitii in infrastructura rutiera, precum continuarea inelului principal de circulatie, in nodurile rutiere de la Razoare si Piata Sudului si inchiderea acestuia pe arcul nordic, precum si realizarea nodului rutier Ciurel-Virtutii-Splaiul Independentei, informeaza agerpres.ro.
Un studiu efectuat in acest domeniu arata ca impactul negativ asupra societatii, adus de activitatea de transport, este cauzat, in proportie de 93%, de transportul rutier, calea ferata fiind responsabila de numai 2% din efectele negative.
Investitia in sectorul rutier, atat de deficitar Romaniei la ora actuala, se ridica la 26,48 miliarde de euro, din care peste jumatate investitie in autostrazi.
Investitia in sectorul rutier din master plan se va ridica la 26,5 mld. ... - Investitia in sectorul rutier din master plan se va ridica la 26,5 mld.
Restrictiile de trafic pentru Finala Ligii Europa Traficul rutier va fi restrictionat la 9 mai pe toate strazile din jurul Arenei Nationale, pe Bulevardul Basarabia (intre Piata Hurmuzachi si Bulevardul Chisinau) si in apropierea zonelor pentru suporteri din pietele Constitutiei si George Enescu.
Pe noi ne-ar ajuta foarte mult si la anuntarea accidentelor rutiere, in special a celor grave, care, de multe ori, creeaza o blocare temporara a traficului rutier.
Cu ocazia celor doua show-uri, traficul rutier va fi restrictionat. ... Ce restrictii de trafic sunt in Capitala Potrivit Brigazii Rutiere, pe 11 si 12 iunie, intre orele 17:00 - 1:00 a zilei urmatoare, se inchide traficul rutier pe bd.
Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
google-analytics.com