Cautare

730 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (2.58 secunde)
As putea spune ca a fost o victorie a echipei, adica un efort colectiv, asa cum s-a intamplat si in meciul de la Urziceni.
Despre meciul Steaua - Unirea Urziceni, 3-0, as vrea sa subliniez faptul ca in prima repriza s-a vazut lipsa de concentrare a stelistilor.
In definitiv eu nu vad de ce trebuie sa mute "Baneasa" la Urziceni si "Otopeniul" la Baneasa (doar pentru ca taxele de la Baneasa vor fi mai mari si confortul se plateste), cat timp Baneasa nu ofera inca un confort adecvat preturilor - asta in eventualitatea planului B., in care locatia Baneasa va fi modernizata, nicidecum dezafectata.
CFR Cluj, Unirea Urziceni, "Poli" Timisoara... Teoretic, ar putea fi o insiruire de nume ale unor echipe din campionatul Romaniei.
Adica, "pac-pac", in stilul lui Becali, l-a pus la zid pe oficialul Unirii Urziceni si gata, s-a rezolvat problema. Suporteri stelisti, stati linistiti, are cine sa vegheze jocul si mai ales somnul din teren al favoritilor!
Nu stim ce ar fi asa de interesant pentru oamenii din Urziceni sa vina in "Groapa", unde nu au mare lucru de vazut, dar am aflat cu totii ce inseamna sa-i urzici pe urziceneni.
- DN 1D Albesti - Urziceni; - DN 2C Pogoanele - Slobozia; - DN 24A Murgeni - Albita; - DN 24D Barlad - Cuca;
Am castigat tot timpul in Romania, la Urziceni si CFR. Mi s-a cerut demisia, ca nu stiu, dar ii felicit pe cei care dau declaratii despre mine.
In acest context, Dobre a declarat ca Romania nu va fi ocolita de Coridorul IV rutier, iar lucrarile vor fi incheiate pana in anul 2010, cel mai tarziu in 2011, in urma unor investitii totale de 4,75 de miliarde de euro, fonduri asigurate partial de institutiile europene.
duminica, 25 noiembrie, intre orele 06.00 - 20.00, se va restrictiona traficul rutier, gradual, pe urmatoarele artere: ... Potrivit sursei citate, pentru afluirea si defluirea participantilor la eveniment, se va restrictiona traficul rutier si pe urmatoarele segmente:
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti. ... Un al doilea automobilist, in varsta de 50 de ani, a decedat in Bavaria, in urma unui accident rutier provocat de conditiile meteo nefavorabile.
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in dosarul accidentul rutier din decembrie 2007.
Pe ordinea de zi s-a aflat proiectul de hotarare privind transmiterea imobilului "Pasaj rutier Filimon Sarbu", cunoscut si sub denumirea de Podul IPMC, din domeniul public al municipiului Constanta si administrarea Consiliului Local Municipal Constanta in domeniul public al statului si administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, precum si incadrarea acestuia in categoria functionala a drumurilor nationale, in vederea realizarii, de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA, a lucrarilor de reabilitare a pasajului rutier.
Echipaje mixte formate din politisti romani, bulgari si sarbi au actionat joi, in premiera, pe teritoriul Romaniei, pentru supravegherea traficului rutier pe tronsoanele DN 56 Calafat-Craiova si DN 56 A Calafat-Maglavit.
Asa se poate intelege din faptul ca alesii urbei au dat cu oistea-n gard cu sase ani in urma, adoptand o hotarare care permite circulatia carutelor prin anumite zone din Craiova, desi Codul Rutier si hotararea de guvern prin care s-a aprobat regulamentul de aplicare interzicea expres atunci si interzice si acum circulatia carutelor in municipii.
Iar asta, desi Codul Rutier (OUG nr. ... 29, doar cuantumul amenzilor, cuprinse acum intre 500 si 1.000 de lei, insa permite in continuare circulatia carutelor in anumite zone, in ciuda interdictiei din Codul Rutier.
O mica bucata din felia UE de care poate beneficia Craiova prin Programul Operational Regional va fi consumata pentru realizarea unui sistem destept de fluidizare a traficului rutier pe artera principala a orasului: ... Foarte clar, de vreme ce imbunatatirile vizeaza traficul rutier in general.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Operatorii de transport rutier public vor primi licenta necesara doar daca indeplinesc o serie de conditii, precum posesia a 9.000 de euro pentru primul autovechiul si de 5.000 de euro pentru fiecare dintre celelalte autovehicule, a decis Guvernul printr-o ordonanta de urgenta.
google-analytics.com