Cautare

730 de rezultate pentru "accrident rutier urziceni" (3.49 secunde)
Potrivit Codului rutier, suspendarea exercitarii dreptului de a conduce autovehicule se dispune: ... 221 din Regulamentul de punere in aplicare a Codului Rutier. ... Astfel, potrivit Regulamentului de aplicare a Codului Rutier, NU beneficiati de reducere daca:
Pasajul rutier, aproape gata. ... Pasajul rutier este aproape gata.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Traficul rutier va fi restrictionat sambata, intre orele 06:30 si 14:30 pe traseul intre Piata Constitutiei (platou parcare) - Bd. ... Duminica, intre orele 06:30 - 17:00, se va inchide traficul rutier pe strazile din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul:
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Potrivit Codului Rutier, amenzile contraventionale se stabilesc in functie de numarul punctelor-amenda aplicate, iar valoarea unui punct-amenda reprezinta 10% din salariul minim brut pe economie, stabilit prin Hotarare a Guvernului .In ceea ce priveste faptele care reprezinta contraventii acestea vor fi reanalizate anul viitor cu ocazia discutiilor privind noul Cod Rutier.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
- Odata m-a rugat sa-i dau masina sa-si aduca de la Urziceni de la un sef de ferma ceva usi pentru cotete.
Ultimul colegiu (71.069 persoane) este format din Urziceni, Manasia, Ciocarlia, Barbulesti, Armasesti, Jilavele, Adancata, Maia, Brazii, Fierbinti-Targ, Dridu, Moldoveni, Movilita, Sinesti, Rosiori, Dragoiesti, Cosereni, Boranesti, Borcanesti si Axintele.
Mult mai tarziu, dupa 18 aprilie 1833, cand guvernatorul Kiseleff hotaraste mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi, principalele probleme ale locuitorilor din capitala de judet vor fi date in seama unei Comisii locale care va dispune si de un buget propriu, comisie ce functiona in baza prevederilor Regulamentului Organic.
Avioanele care participasera la parada militara de la Bucuresti revenisera si aterizasera la baza militara Alexeni (nu departe de Urziceni).
El a relatat ca aeronavele (de tip MiG, IAR, AN etc.), care participasera la parada militara din Bucuresti, se intorsesera si au aterizat la baza aeriana, aflata in judetul Ialomita, nu departe de orasul Urziceni si la 50 km nord-est de Capitala.
Acest lucru il anunta Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) prin biletele trimise catre un fost ministru al Transporturilor, in care il anunta sa urgenteze plata catre o firma legata de fotbalul din Urziceni.
Pentru acoperirea varfurilor de consum s-a constituit depozitul de la Urziceni, de unde insa nu pot fi extrase gaze decat daca temperaturile scad sub minus 10 grade Celsius sau cand livrarile din import vor fi sub nivelul contractat de furnizorii externi.
Birourile vamale de la frontiera cu Ungaria care se vor inchide la inceputul anului viitor sunt Petea, Urziceni, Carei, Valea lui Mihai, Sacuieni, Episcopia Bihorului, Bors, Salonta, Salonta CFR, Varsand, Curtici, Nadlac, Turnu si Cenad.
De asemenea, au mai achizitionat cereale si de la Expur S.A., Urziceni, contra sumei de 132.505 lei, iar de la Credisson International Bucuresti au obtinut un credit de consum in valoare de 2.307, la care se adauga dobanda, ajungand la 3.666 lei.
Reteta unei afaceri de succesLista clientilor mari din urmatorii ani a crescut însa si include Facultatea de Medicina, Coca-Cola, Bere Craiova, AGROSEM (Alexandria, Caracal, Gaesti, Buzau, Urziceni, Focsani), Elpreco, Astaldi, Popeci.
google-analytics.com