Cautare

320 de rezultate pentru "accidentul" (3.64 secunde)
Dupa accidentul banal, Lou a facut zeci de operatii. Medicii incearca sa-i reconstruiasca partea stanga a fetei. In anul 2008, femeia s-a grabit sa raspunda la telefon, a cazut si s-a taiat in baie.
Ceea ce ar inseamna extinderea efectului protector al acestor vitamine si in accidentul vascular cerebral. Alimente bogate in vitaminele B sunt:
De exemplu, stresul poate duce la cresterea tensiunii arteriale, care este un factor de risc major pentru accidentul vascular cerebral.
Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca, pana in anul 2030, accidentul vascular cerebral va deveni principala cauza a mortalitatii pe glob, momentan aflandu-se pe locul trei dupa bolile cardiovasculare si cancer.
Alti doi dintre ranitii in accidentul aviatic au fost coborati, de catre cei care i-au gasit, intr-o zona de unde vor putea fi preluati cu ambulanta, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Unirea" Alba, plutonier Alina Balas.
Alexandru Ion, fratele studentei Aurelia Ion, a declarat pentru Mediafax ca a aflat de moartea surorii sale de la televizor, dupa ce anterior, in jurul orei 18:00, mama sa l-a rugat sa intre pe internet si sa caute amanunte cu privire la accidentul aeronavei in care stia ca se afla si Aurelia.
Aia inca nestrivita de institutii, prevederi si scheme de personal peste care troneaza sefi politici prosti ca noaptea care invelit accidentul si lasi ca iepurii speriati de prabusirea avionului.
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
Printesa familiei se numeste Lavinia, iar Radu Zamfir a si declarat ca in momentul in care si-a revenit din soc, dupa accidentul aviatic, primul gand i-a zburat la sotia si la fetita care-l asteptau acasa.
Friedman spune ca, dupa accidentul de la Roswell, au fost observate o serie de alte OZN-uri, care puteau fi ale nepamantenilor in cautarea camarazilor cazuti.
Accidentul s-a produs in 2008 si au murit 25 de persoane. Unul dintre morti s-a numit Charles Peck, un barbat in varsta de 49 de ani.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
Accidentul aviatic din Muntii Apuseni este o dovada a inexistentei statului. - Ati afirmat ca redresarea statului nu se poate face decat prin patriotism in limitele adevarului, reluand formula interbelica "prin noi insine".
Ordinul semnat de cele doua ministere reintroduce dupa 7 ani accidentul vascular cerebral pe lista bolilor care pot genera handicapuri grave si care permit bolnavului sa beneficieze de ajutor de la stat.
Dupa ce a fost diagnosticata boala de inima trebuie monitorizata de medici intrucat poate evolua spre complicatii severe: accidentul vascular cerebral, infarct, insuficienta renala.
Accidentul a avut loc in rezervatia Angeles National Forest, iar regizorul american si-a pierdut viata dupa ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un automobil.
Miron Bogdan atrage atentia ca "BPOC se conjuga cu bolile cardiovasculare, in primul rand cu bolile coronariene, dar si cu accidentul vascular cerebral, cu diabetul zaharat de tip II, cu miopatia, cu osteoporoza, cu depresia, cu boli care sunt inductoare de multa suferinta in populatie.
Activitatea fizica regulata este modul prin care se poate imbunatati starea de sanatate si prin care se pot preveni boli grave cum sunt bolile de inima, hipertensiunea arteriala, accidentul vascular cerebral, diabetul zaharat de tip 2,obezitatea, starile de anxietate, depresia, cancerul de san, colon si cancerele aparatului reproducator feminin.
Anticipandu-se voluntarismul si imprevizbilitatea miscarilor lui Basescu, pentru a se reduce riscul unui nou si mai mare scandal ,,marca Basescu", regia speciala din culise a incercat sa corecteze ,,accidentul" si a iesit ceea ce vedem:
Claudiu Puiac, spune ca, in cele 6 luni, de cand conduce spitalul, s-a reusit pornirea Compartimentului de Radiologie Interventionala si din octombrie, acesta este centru pilot, in programul Ministerului Sanatatii, privind accidentul vascular cerebral
google-analytics.com