Cautare

320 de rezultate pentru "accidentul" (3.14 secunde)
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani).
El a avut placuta surpriza ca, la 66 ani de la acest eveniment, sa intalneasca o tanara care i-a spus ca un unchi al tatalui ei a fost implicat, la baza Air Force de la Wright-Patterson, in examinarea unor mostre stranii de metal care aparent proveneau de la accidentul de la Roswell.
Accidentul s-a produs la Melbourne, Australia, din neatentia soferului double-deckerului. Conducatorul masinii nu a realizat ca nu va putea trece cu colosul metalic pe sub un pasaj de cale ferata care masura numai 3 metri in conditiile in care autocarul masoara peste 4 metri inaltime.
Nu s-au gasit documente referitoare la accidentul Roswell nici la baza Wright Patterson, unde se presupune ca au ajuns epavele si omuletii.
O femeie a fost ranita grav dupa ce a cazut, sambata dupa-amiaza, de la etajul sase al unui bloc aflat in constructie. Accidentul s-a petrecut in zona Centrului Vechi din Capitala, mai exact pe Calea Victoriei.
Morala cu rol formator a acestei stari de fapt este aceea ca atunci cand in realitate suntem pe locurile rezervate celuilalt gen acest lucru se intampla numai prin accident iar accidentul are totdeauna pe langa caracterul de neasteptat si pe cel de nedorit.
Ori conducatorul auto care a provocat accidentul, ori cu asigurare, aceste lucruri ar trebui platite. In acest sens, ar trebui sa existe insa si niste schimbari legislative, care sa prevada amenzi drastice, iar supravegherea sa fie mai riguroasa.
Se sugereaza ca ele ar reprezenta un extraterestru mort, recuperat de dupa accidentul de la Roswell si intins pe o masa de operatie.
Aspirina (tot un medicament antiinflamator nesteroidian) este folosita pentru a inhiba formarea cheagurilor de sange si pentru a preveni accidentul vascular cerebral (AVC) si atacul de cord in cazul indivizilor cu risc crescut de a avea astfel de evenimente cardiovasculare.
S-a presupus ca a fost recuperat dupa accidentul unui Vehicul Aerospatial Avansat. Fireste, au fost contactate toate laboratoarele nationale, s-a vorbit cu metalurgistii, a fost pieptanata intreaga lista de lucrari de specialitate publicate.
In fata ziaristilor prezenti, membri echipajului au facut o serie de dezvaluiri privind conditiile in care s-a petrecut accidentul naval.
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus neinceperea urmaririi penale impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in dosarul accidentul rutier din decembrie 2007.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
Cei mai multi dintre parlamentarii de Constanta au preferat, vineri seara, sa ramana in Bucuresti decat sa se intoarca in teritoriu, motivele fiind vremea capricioasa si accidentul de pe Autostrada Soarelui.
In privinta "istoriei" sale cu MIG-urile pilotul Pavalasc a fost la fel de retinut explicand ca "accidentul s-a intamplat acum 15 ani de zile si tine de trecut".
Trotuarul din fata ambasadei Poloniei la Bucuresti a fost acoperit de buchete de flori si lumanari aduse de sute de persoane care au venit la sediul misiunii diplomatice, dupa accidentul aviatic de la Smolensk.
Intrebat de jurnalisti despre tragedia prin care trece Polonia, dupa accidentul aviatic de la Smolensk, Gorbaciov si-a exprimat regretul, dar si speranta ca aproprierea dintre Rusia si Polonia va continua.
Mai mult, ‘Federatia Rusa primeste evaluari negative din partea a 38 la suta dintre romani in ceea ce priveste accidentul tragic in care si-a pierdut viata presedintele Poloniei.
google-analytics.com