Cautare

320 de rezultate pentru "accidentul" (3.46 secunde)
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. A murit si al doilea sofer.
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Selimbar, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Sibiu. ... In masina care a provocat accidentul se aflau patru tineri, doua fete si doi baieti, care circulau de la Cisnadie spre Sibiu.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori. ... Accidentul a avut loc in prima zi din an si, potrivit localnicilor, ar fi fost consecinta unei curse intre doua masini, scrie Alba24.ro.
Potrivit subinspectorului Laurentiu Dicu, de la Centrul Infotrafic, accidentul s-a produs in jurul orei 8.40, pe DN1, in zona localitatii Saftica, pe sensul spre Ploiesti. Din primele informatii rezulta ca accidentul s-a produs din cauza neatentiei in conducere.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
"Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu. Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Accidentul s-a produs miercuri, pe DN 56 A, in judetul Mehedinti. Conditiile in care s-a produs accidentul sunt in curs de cercetare.
Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. ... Din primele verificari accidentul s-a produs din vina exclusiva a bucuresteanului care a intrat pe contrasens", a declarat Liviu Naghi, de la Politia Brasov.
aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui!
Ofiterii Biroului Rutier Craiova au stabilit ca soferul a pierdut controlul directiei si a provocat accidentul rutier din cauza vitezei excesive cu care circula. ... Camera de supraveghere a traficului instalata in intersectia strazilor Calea Severinului si Pelendava a surprins accidentul rutier.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Pana acum 15 ambulanțe si cinci SMURD au plecat spre locul unde s-a petrecut accidentul. ... ORA 16.20 "Din primele informatii, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei.
Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a declarat, joi noapte, ca accidentul de la Cataloi, din judetul Tulcea, a fost foarte grav si ca a tinut legatura cu colegii de la Tulcea.
Patru dintre pasagerii raniti in accidentul de autocar din Muntenegru prezinta risc vital si sunt conectati la aparate, anunta reprezentantul clinicii KCCG din Podgorita, citat de site-ul de stiri RTCG, potrivit Mediafax.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. ... Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc in jurul orei 09.30, dupa ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre Romania, s-a inclinat pe o parte si s-a rasturnat.
google-analytics.com