Cautare

320 de rezultate pentru "accidentul" (2.83 secunde)
Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, va fi inmormantata cu onoruri militare Aurelia Ion, studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Vladimir Belis se bazeaza pe afirmatiile medicilor raniti in accidentul aviatic din Apuseni si chiar ale Aurei. ... De altfel, si ceilalti medici raniti in accidentul aviatic din Apuseni au fost de acord ca Aura a fost paralizata de la gat in jos.
Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Accidentul nautic s-a produs pe Borcea, brat al Dunarii, in apropiere de intersectia Borcei cu Canalul Siderurgic.
Accidentul s-a produs la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. ... Accidentul nautic a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate.
Accidentul vascular cerebral apare tot mai des si la tineri Dr. Ciuhodaru a avut si alte precizari legate de accidentul vascular cerebral.
Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Accidentul s-a produs pe strada Marasesti. Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman. Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
google-analytics.com