Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (2.63 secunde)
Berlinul a decis, dupa accidentul de la Fukushima, sa opreasca activitatea a 17 dintre reactoarele nucleare ale tarii, pentru efectuarea unor controale tehnice amanuntite.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Iata o stire din Click, despre accidentul in care a fost implicat Serban Huidu care confirma ce am spus mai sus:
Pe de alta parte, emisiunea matinala "Cronica Carcotasilor" de pe Kiss FM, prezentata in mod obisnuit de Serban Huidu, Mihai Gainusa si Oana Paraschiv si intrerupta in 17 octombrie, dupa accidentul lui Serban Huidu, a fost inlocuita luni dimineata cu programul "Kissteria Matinala", cu Johnny si Angel.
Curios este faptul ca acesta era oprit in jurul orei 9,50, ora la care se presupune ca ar fi avut loc accidentul.
• Ce parere ai despre accidentul pe care l-a produs Huidu si in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata?
In perioada comunista, accidentul nuclear de la Cernobil afecteaza indirect si functionarea fabricii, aceasta intrand in vizorul Elenei Ceausescu.
mi-a virat in fata, la nici doi metri Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. Tehnicianul mananca deja singur, bea lichide, chiar daca mai poarta, inca, un tub de drenaj.
Randurile lui Ioan Chirila Accidentul de vinerea trecuta nu e o surpriza. Asa cum nici interventia pentru plasarea unui stent n-a fost.
Conform Onlinesport, martorul care a vazut accidentul produs de Mircea Lucescu a declarat la Politie ca, in momentul in care a observat manevra antrenorului roman, a crezut ca este vorba de o persoana care vrea sa se sinucida pe linia de tramvai.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
Trebuie sa avem rabdare, accidentul a fost unul foarte sever, dar lucrurile se indreapta pe directia buna. Familia este alaturi de el, toata lumea isi doreste sa il aiba inapoi exact cum era inainte de accident", a declarat Jean Todt pentru LaEquipe, conform Digisport.
Accidentul a fost sesizat de un coleg de munca al barbatului, dupa ce a auzit un zgomot puternic. Barbatul l-a descoperit pe colegul sau intr-o balta de sange, adaugand ca acesta tocmai isi luase bateria de la incarcat.
"Paramedicul va avea fixata pe echipament o camera video si, astfel, vom putea vedea in timp real bolnavul, accidentul si toate amanuntele care ne intereseaza si care ne pot ajuta sa luam decizia corecta si rapida pentru a-i salva viata.
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat.
Sunt singurii cartofi care au primit "Denumire de origine controlata." Echipat cu denumire de origine protejata, accidentul local e acum delicatesa.
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
Actorul a murit acasa, in locuinta sa, unde a revenit pentru recuperare dupa accidentul vascular cerebral. Sebastian Papaiani a jucat in multe filme si piese de teatru.
google-analytics.com