Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (3.28 secunde)
Intrebat de jurnalisti despre tragedia prin care trece Polonia, dupa accidentul aviatic de la Smolensk, Gorbaciov si-a exprimat regretul, dar si speranta ca aproprierea dintre Rusia si Polonia va continua.
Mai mult, ‘Federatia Rusa primeste evaluari negative din partea a 38 la suta dintre romani in ceea ce priveste accidentul tragic in care si-a pierdut viata presedintele Poloniei.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
Unii dintre pasagerii implicati au platit cu viata, altii cu multa suferinta, cu totii vor ramane cu cicatrici mult timp dupa ce accidentul va fi disparut din paginile presei.
Si doar astfel s-a putut ajunge la accidentul Basescu, in care un presedinte, care la un anume moment se bucura de o puternica sustinere populara, sa faca din ea cornet pentru seminte.
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Va mai reamintesc ca si Japonia se uita tot spre Rusia pentru a inlocui centralele nucleare cu centrale pe gaz, dupa accidentul de la Fukushima.
"Bolile cronice pentru care se va negocia, cel mai probabil pana la inceputul lunii mai, adaosul comercial la medicamente sunt starile post-transplant, hepatitele cronice B si C, ciroza hepatica, poliartrita reumatoida si artropatia psoriazica, spondilita anchilozanta, bolile psihice, dementele, procedurile interventionale percutante dupa implantarea de stent, boala Gaucher, bolile oncologice - pentru tratamentul adjuvant cu analgezice - si accidentul vascular cerebral ischemic, inclusiv cel tranzitoriu".
Spre exemplu, daca accidentul a fost provocat de un cal, asta si consemneaza in procesul-verbal, fara sa identifice proprietarul animalului, care este vinovat pentru ca l-a lasat nesupravegheat.
Despagubirile minime dupa aderare Siteul CSA precizeaza ca des­pagubirile platite de o societate de asi­gurare unui tert pagubit intr-un accident auto, in baza asigurarii RCA incheiata pentru autovehiculul care a produs accidentul, nu vor depasi valoarea prejudiciilor cauzate si nici limitele maxime la care s-a angajat asiguratorul.
Accidentul de sambata, de pe strada Sararilor, nu este primul de acest gen, iar majoritatea evenimentelor similare s-au produs chiar atunci cand constructorii au detinut avizele RAA pentru lucrari.
In ceea ce priveste combinatul siderurgic galatean, o bila neagra pentru luna octombrie a reprezentat-o accidentul de munca produs la 24 octombrie la Uzina Laminate Plate, in urma caruia un angajat al unei firme subcontractoare si-a pierdut viata strivit de o usa metalica ce a cazut peste el.
Riscurile au fost plasate prin brokerul de reasigurare Willis, principalul broker de aviatie la nivel mondial.Reprezentantii companiei britanice Air Claims Service, societate de evaluare si lichidare de daune aviatice desemnata de reasiguratori, au realizat impreuna cu reprezentantii Astra-Uniqa si oficialii Tarom o prima evaluare a gradului de avariere a aeronavei pe 2 si 3 ianuarie 2008, se arata in comunicatul transmis de Astra-Uniqa.In urma acestei evaluari se va realiza raportul de dimensionare a nivelului pagubelor produse aeronavei, urmand ca in baza acestuia sa se stabileasca urmatoarele etape ale procesului de despagubire, potrivit datelor companiei.In accidentul de pe pista aeroportului international Henri Coanda Bucuretti din 30 decembrie 2007 a fost implicata aeronava Tarom Boeing 737- 300 asigurata de compania Astra-Uniqa, asigurator al flotei Tarom prin cattigarea licitatiei publice finalizate in martie 2007.Compania furnizeaza pentru aeronavele civile Tarom polita Casco (inclusiv piese de schimb si echipamente) pentru toate riscurile si polita de asigurare de raspundere (raspunderi legale generale ale liniilor aeriene fata de terti, terte aeronave, pasageri, bagaj, cargo, posta inclusiv raspundere pentru produse si operatori, hangar sau amplasament).
Seful Inspectoratului Teritorial de Constructii Bihor a catalogat ieri accidentul drept un “dezastru tehnic”, prabusirea planseului de 500 metri patrati cu o greutate de peste 100 de tone fiind cauzata de nerespectarea reglementarilor privind siguranta in constructii.
In functie de imprejurarea in care s-a produs accidentul si varsta accidentatului, se evidentiaza faptul ca cele mai multe victime au varsta cuprinsa intre 41 si 50 de ani - 43 persoane.
Jumatate dintre ei, cei care s-au inteles in ceea ce priveste conditiile in care s-a petrecut accidentul, au fost indrumati catre asiguratori", a explicat comisar Emil Zuican, seful Biroului Politiei Rutiere.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 04.00 dimineaza, dar nu s-au inregistrat victime. O locomotiva si un vagon au deraiat.
Dovada ca asa stau lucrurile o constituie accidentul produs de Basescu acum cativa ani, in 1998, cand a incercat sa manevreze un mineralier in portul Constanta si a intrat cu el intr-o nava, producand pagube de milioane de dolari.
Care il poate paraliza pe sofer cateva fractiuni de secunda, suficiente insa ca sa piarda sansa de a evita accidentul sau de a micsora amploarea impactului.
Din fericire accidentul nu s-a soldat cu ranirea vreunuia dintre componentii echipei, care au reusit sa iasa singuri si aparent nevatamati din masina ramasa intr-o rana.
google-analytics.com