Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (3.31 secunde)
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. ... Potrivit surselor citate, accidentul a avut loc in jurul orei 09.30, dupa ce autocarul, care mergea pe autostrada M43, spre Romania, s-a inclinat pe o parte si s-a rasturnat.
Daca accidentul se soldeaza cu victime, perioada de suspendare a permisului se dubleaza la doi ani, insa amenda ramane aceeasi.
Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
O varianta a acestei hotii este faptul ca individul care a intrat in tine iti va cere bani ca sa treaca cu vederea accidentul. ... soferul iti va reprosa accidentul, pretinzand ca l-ai unteles gresit, ca el nu te-a lasat de fapt sa treci.
Accidentul i-a fost fatal. Politistii veniti la fata locului au stabilit ca accidentul a avut loc in urma unei manevre gresite a conducatoarei auto, intr-o curba, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Microbuzul implicat in accidentul din Brasov apartine Palatului Copiilor din Iasi, iar pasagerii se deplasau la un concurs.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti.
Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Intrebat cat de periculos este astazi CFR Calatori pentru viata oamenilor, Traian Preoteasa a dat de inteles ca accidentul produs in Galati, soldat cu moartea unui conductor de tren, a fost "un caz izolat", iar unele defectiuni tehnice nu pot fi depistat la verificari.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
De asemenea, soferul care a provocat accidentul mortal a fost oprit in trafic de seful Serviciului Rutier Constanta, care ar fi trebuit sa-l sanctioneze pentru lipsa semnului de incepator si sa ii ridice placutele de inmatriculare.
Relatand imprejurarile in care s-a produs accidentul si modul in care autorul acestuia, angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a sustras probelor de analiza a alcoolemiei, premierul Adrian Nastase subliniaza ca imediata plecare a cetateanului american din Romania a revoltat opinia publica.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
Potrivit Jurnalul, care citeaza Prima TV, Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alias "Dezbracatuā€˜" la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentul din 16 octombrie.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
google-analytics.com