Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (4.33 secunde)
Operat ieri la Spitalul Universitar din Bucuresti, Mircea Lucescu a declarat ca vatmanul putea evita accidentul petrecut vineri. ... Mircea Lucescu a vorbit pentru prima data de la accidentul care l-a bagat in spital si l-a adus pe masa de operatie.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat, luni, ca tragedii, precum accidentul feroviar din Galati in care conductorul unui tren a murit, au avut loc deoarece sistemul feroviar din Romania a fost subfinantat zeci de ani.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.
In pozitia in care era, Twining a stiut cu siguranta ce anume s-a intamplat cu adevarat in accidentul de la Roswell si pare evident ca el stia mult mai bine ce anume reprezenta de fapt fenomenul.
Fiul sau, Robert Bigellow, avea 18 ani cand a avut loc accidentul. ... Aceste carti examinau si reexaminau, intre altele accidentul OZN din Roswell, New Mexico.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut.
Reamintim ca accidentul de la Fabrica de Oxigen nr. 2 s-a soldat cu un mort si trei raniti, aceasta fiind si cauza interventiei procurorilor galateni.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare.
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
La cat era evaluat riscul de deces Avionul Scolii Superioare de Aviatie Civila implicat in accidentul din Apuseni este asigurat la Omniasig, iar polita emisa acopera riscul de deces sau invaliditate totala permanenta in cazul pilotilor si pasagerilor pana la suma totala de 287.500 euro .
Medicul a precizat ca este multumit de felul in care au reactionat medicii din Romania dupa accidentul suferit de Lucescu.
Selectionerul Zambiei, Herve Renard, a declarat ca jucatorii sai au luptat sa cucereasca trofeul in memoria celor decedati in accidentul aviatic din 1993, de la Libreville. ... Am castigat in memoria celor decedati in accidentul aviatic din 1993.
Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... Presa franceza a publicat informatia din surse proprii, accidentul avand loc in Hexagon, iar detaliile oferite de L‘Equipe si AFP confirma anuntul initial:
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici. ... "Accidentul l-ar putea lasa pe MICHAEL SCHUMACHER intr-o stare vegetativa persistenta, cunoscuta in lumea medicala si sub denumirea de sindromul apalic", noteaza sursa citata.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni.
google-analytics.com