Cautare

360 de rezultate pentru "accidentul jebel matiz" (3.13 secunde)
Simona de 20 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Toporasi, dinspre Sos. Giurgiului catre Calea Ferentari.
Aurelian de 32 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Str. Maximilian Popper, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,43 mg/l alcool in aerul expirat.
In urma cercetarilor, s-a stabilit faptul ca cel in cauza, la aceeasi data, in jurul orei 02.00, profitand de faptul ca portiera dreapta spate a unui autoturism marca Daewoo Matiz, parcat pe str Ing Nicolae Slaniceanu, sector 2, se afla neasigurata, a patruns si a sustras din interior un radio-cd.
NICOLAE de 65 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe str. Pietei dinspre str. Ardealul catre bd.
Acesta a fost depistat conducand un Daewoo Matiz pe bulevardul 1 Mai avand o alcoolemie in aerul expirat de 1,04 miligrame pe litru.
DUMITRU de 58 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz, pe Drumul Taberei dinspre Str. Raul Doamnei catre Str.
Ilfov, care conducea un autovehicul marca Daewoo Matiz fara a poseda permis de conducere si avand o concentratie alcoolică
Valentin de 23 ani, din Bucureeti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe str. Malcoci dinspre str. Sold. Modoran Ene catre str.
Vasile de 77 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Daewoo Matiz pe Calea Rahovei, dinspre str. Mihail Sebastian catre Sos.
Este vorba de masini precum Matiz sau Tico, de exemplu", a explicat Adrian Mitrea, specialist auto. Tehnica este simpla. Un hot profesionist poate goli un rezervor in doar cateva minute.
Singurul bun pe care acesta il detine este un autoturism marca Matiz, achizitionat in 2004. In anul 2011, Malonga Parfait a avut un venit anual de 10.802 lei, echivalentul unui salariu lunar de circa 900 lei.
Un sofer de TIR din Botosani, in varsta de 51 de ani, a intrat intentionat cu un Matiz intr-un copac, in zona localitatii Ipotesti.
Relatand imprejurarile in care s-a produs accidentul si modul in care autorul acestuia, angajat al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a sustras probelor de analiza a alcoolemiei, premierul Adrian Nastase subliniaza ca imediata plecare a cetateanului american din Romania a revoltat opinia publica.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Desfasurate in cadrul a trei paneluri de dezbateri, discutiile au vizat problemele securitatii globale, pe de o parte, abordand inclusiv ultimele evenimente din tarile arabe din nordul Africii si Orientul Apropiat, ca si preocuparile privind securitatea nucleara, legate de accidentul de la centrala nucleara Fukushima, dar, pe de alta parte, locul si rolul Europei in lumea de azi si problemele cu care se confrunta Uniunea Europeana.
Potrivit Jurnalul, care citeaza Prima TV, Serban Huidu va fi inlocuit de Codrut Keghes, alias "Dezbracatuā€˜" la Cronica Carcotasilor, in urma deciziei lui Hudiu de a se retrage din viata publica dupa accidentul din 16 octombrie.
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Aura Ion, citat emotionant pe Google Plus, de Ziua Nationala Aura Ion, studenta voluntara care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a postat pe reteaua de socializare Google Plus un citat emotionant.
"Acum mi se pregateste o mare minciuna, cum ca atunci cand am avut accidentul din vara anului trecut as fi fost beat, fapt total neadevarat, dovada si probele recoltate la acea data", a sustinut in conferinta de presa de ieri Mihai Bar.
google-analytics.com