Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (6.58 secunde)
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman. Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui!
Accidentul i-a fost fatal. Politistii veniti la fata locului au stabilit ca accidentul a avut loc in urma unei manevre gresite a conducatoarei auto, intr-o curba, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare.
Masurile anticriza discutate de guvern cu sindicatele si patronatele vor determina, în cazul includerii în bugetul pe 2009, un minus de venituri la bugetul general consolidat de 34 de miliarde de lei (echivalent a 5,9% din PIB) si vor permite încasari la buget de doar 5,9 miliarde de lei (circa 1% din PIB).
Potrivit actualului sef al statului, prin aceste contracte ce insumau la data semnarii lor 8 milioane USD s-au scurs cel putin 4 milioane de dolari din fondurile publice ale companiilor de stat aflate in subordinea Ministerului Transporturilor, catre buzunarele unor inalti functionari guvernamentali si a clientelei politice a fostului partid de guvernamant.
ßapte din cele opt regiuni ale Romaniei se vor plasa printre ultimele 15 zone din UE din punct de vedere al nivelului produsului intern brut pe locuitor, nord-estul Romaniei fiind considerat cea mai saraca regiune din spatiul comunitar, sustin datele statistice al UE.
Mauritius, insula de 5 stele din Oceanul Indian (Autoare: ... Contrastul culorilor, culturilor si gusturilor fac din Mauritiuis un loc memorabil pentru o vacanta tropicala de lux.
Nu pot iesi din viziunea Romaniei ancorata puternic in Europa, iar, ca sa-ti faci fericita o familie, indiferent cat de putini bani ai avea, esenta este dragostea intre membrii familiei. ... Nu poluarea din industria de televiziune, nu la aia va referiti.
Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar. ... Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
In timp ce Klaus iese in strada, PSD prezinta cel mai bun buget din ultimii 27 de ani Conform proiectului de buget postat pe site-ul Ministerului Finantelor, veniturile bugetare se estimeaza ca vor ajunge la 254,7 miliarde de lei, iar cheltuielile vor atinge 278,8 miliarde de lei.
Necontenit, la carma statului roman s-au aflat numai guverne alcatuite din komisari, evropeni, sau sovietici, cu totii reprezentanti ai intereselor internationale anticrestine si antiromanesti, personaje corupte, haite de nemernici si ticalosi pusi pe jaf si capatuiala.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Popa, presedinte si director general al Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, a aratat faptul ca, desi Romania a fost tinta multor investitori straini, in urma cu 60 de ani, pentru bogatia resurselor sale energetice, la ora actuala tara noastra este intr-o situatie precara din acest punct de vedere, agravata de guvernele care s-au succedat la putere:
In perioada 4-6 iunie a.c., la Constanta se va desfasura cea de a IV-a editie a Summit-ului Dunarii, eveniment international care va reuni cel putin 300 de reprezentanti ai autoritatilor si ai mediului de afaceri, printre care si numerosi ministri ai transporturilor din cateva state traversate de Dunare, printre care Ludovic Orban si omologii acestuia sau delegatii lor din Serbia, Olanda, Croatia, Ungaria si Austria, a aratat ieri Constantin Matei, directorul general al Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA, organizatoarea manifestarii.
Din cauza crizei, sectoare intregi si-au redus activitatea, afectand viata a mii de persoane. ... Este o situatie din care toata lumea are de castigat", a adaugat Basescu.
google-analytics.com