Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (4.49 secunde)
Din momentul in care incepe sa bata, inca dinainte de a te naste si pana in ultimul moment al vietii tale, o inima sanatoasa functioneaza fara odihna.
Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias. Accidentul a avut loc in zona Canico de Baixo din Arhipelagul Madeira, iar autocarul care a cazut in prapastie transporta zeci de turisti germani.
Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Ilfov, Claudia Burada, accidentul a avut loc dupa ce soferul primei maaini a vrut să
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. ... El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Selimbar, aflata la doar cativa kilometri de municipiul Sibiu. ... Adultii - trei femei si doi barbati - au decedat, iar copilul - o fetita de patru ani - este singurul supravietuitor si a fost transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu.
Reamintim ca accidentul de la Fabrica de Oxigen nr. 2 s-a soldat cu un mort si trei raniti, aceasta fiind si cauza interventiei procurorilor galateni.
Pe data de 7 august 2016 se implinesc 5 ani de la moartea miliardarului calarasean George Naghi, la acea ora cel mai bogat om de afaceri din Calarasi, cu o avere estimata de Forbes Romania la 28 de milioane de euro in 2010.
Accidentul s-a produs pe strada Marasesti. Potrivit politistilor citati de NewsIn, accidentul a fost provocat de un sofer in varsta de 33 de ani, care a virat fara sa se asigure.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
"Se pare ca accidentul s-a produs in cursul noptii, iar victimele au fost gasite de un trecator abia cand s-a luminat, dar nu mai era niciun incendiu. Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
Daca accidentul se soldeaza cu victime, perioada de suspendare a permisului se dubleaza la doi ani, insa amenda ramane aceeasi.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
De asemenea, soferul care a provocat accidentul mortal a fost oprit in trafic de seful Serviciului Rutier Constanta, care ar fi trebuit sa-l sanctioneze pentru lipsa semnului de incepator si sa ii ridice placutele de inmatriculare.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. ... Procurorii valceni au considerat ca pedeapsa este prea blanda, avand in vedere ca in accidentul provocat de Carmen Paunescu si-au pierdut viata trei persoane.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
google-analytics.com