Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (3.85 secunde)
El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.
FARCAS) Unul dintre principalii declansatori ai proiectului OZN al Pentagonului, finantat in perioada 2008-2012, a fost Harry Reid, timp de 30 de ani senator de Nevada, un timp chiar lider al majoritatii democrate, care s-a retras recent din activitate.
Un tanar din Craiova este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce, ieri dupa-amiaza, a spulberat cu masina pe care o conducea cateva persoane care se aflau pe refugiul statiei de tramvai de pe strada Calea Severinului din Craiova.
Iata, asadar, opt dintre cele mai eficiente metode folosite de hoti pentru a-ti fura lucruri din masina sau chiar masina cu totul. ... O varianta a acestei hotii este faptul ca individul care a intrat in tine iti va cere bani ca sa treaca cu vederea accidentul.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Doua persoane din Logan au murit. Accidentul s-a produs la ora 11.55 pe de DN1. ... Soferul si un pasager din autoturismul Logan au decedat. O a treia persoana din Logan a fost grav ranita.
"La Spitalul Judetean Tulcea au fost aduse noua persoane ranite, din care patru in coma, intre acestea fiind un copil de cinci ani si o femeie cu fractura cervicala C 6 si C7.
Pasagera de 15 ani ranita grav in accidentul produs pe 15 mai, pe bulevardul Dacia din municipiul Craiova, de Eduard Zlatineanu, a murit miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Craiova, din cauza ranilor grave suferite.
Un autocar cu peste 40 de turisti romani, care veneau din Olanda, s-a rasturnat la Nadlac. ... Pana acum 15 ambulanțe si cinci SMURD au plecat spre locul unde s-a petrecut accidentul. ... ORA 16.20 "Din primele informatii, accidentul s-a produs din cauza neadaptarii vitezei.
In pozitia in care era, Twining a stiut cu siguranta ce anume s-a intamplat cu adevarat in accidentul de la Roswell si pare evident ca el stia mult mai bine ce anume reprezenta de fapt fenomenul.
Semnul care a prevestit ACCIDENTUL AVIATIC din Apuseni Adrian Iovan si Aurelia Ion si-au pierdut viata dupa ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul caruia se afla un echipaj medical a aterizat fortat, luni dupa -amiaza, intr-o zona muntoasa accidentata, la peste 1.400 de metri altitudine, la granita judetelor Cluj si Alba.
Accidentul s-a produs la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. ... Accidentul nautic a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor.
Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere. Primele date din ancheta Au aparut primele imagini cu accidentul inspaimantator care a avut loc duminica, la pranz, in centrul Capitalei, in urma caruia doua persoane au murit si alte trei au fost ranite.
Un alt factor care influenteaza, in general, valoarea despagubirilor morale in cazul unor asemenea accidente este disponibilitatea familiilor de a negocia cu cel care a provocat accidentul si cu compania de asigurari.
Vladimir Belis se bazeaza pe afirmatiile medicilor raniti in accidentul aviatic din Apuseni si chiar ale Aurei. ... De altfel, si ceilalti medici raniti in accidentul aviatic din Apuseni au fost de acord ca Aura a fost paralizata de la gat in jos. ... Din aceste declaratii rezulta un lucru indubitabil.
Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment. ... Ambulanta a fost gasita intr-un cap de pod din beton.
Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, va fi inmormantata cu onoruri militare Aurelia Ion, studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori. In filmarea realizata pana sa ajunga echipele de salvare se vad victimele, dar si ce a mai ramas din masina grav avariata.
Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. ... Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat luni dimineata, in localitatea Mako din Ungaria, aproape de granita cu Romania, pe autostrada M43, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Ministerul Afacerilor Interne.
google-analytics.com