Cautare

61298 de rezultate pentru "accidentul feroviar din perisoru" (4.12 secunde)
139 de angajati din intregul sistem feriviar vor fi lasati fara locuri de munca. ... 536 de la CFR SA, iar 109 din randul altor ramuri auxiliare. "Am primit de la Ministrul Transporturilor o informare privind restructurarea sistemului feroviar.
Conform presei bulgare, autoritatile din cele doua tari au in vedere mai multe amplasari: ... Variantele de constructie sunt confirmate si de un caiet de sarcini al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice datand din luna ianuarie a acestui an.
Berceanu a precizat ca intentioneaza sa vanda compania feroviara de marfa cu capital de stat doar dupa ce o face "atractiva" si doar catre investitori din domeniul feroviar, in urma unei licitatii internationale.
Chinezii vor sa cumpere Oltchim si vor sa faca autostrada Craiova-Pitesti Chinezii sunt interesati de modernizarea si extinderea capacitatilor de productie la termocentrala Rovinari, dezvoltarea Unitatilor 3 si 4 de la Centrala Nucleara Cernavoda, privatizarea combinatului petrochimic Oltchim, realizarea centralei hidroelectrice cu acumulare prin pompaj de la Tarnita - Lapustesti, realizarea tronsonului de autostrada Craiova - Pitesti, constructia tronsonului feroviar de mare viteza Bucuresti - Constanta, anunta un comunicat al ministerului Economiei.
Tarifele la transportul feroviar de calatori se vor majora cu 7,9% incepind cu data de 1 noiembrie 2006, informeaza un comunicat al Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori “CFR Calatori” S.A. ... 875 din 26 octombrie 2006.
Bucurestiul este unul dintre putinele orase din Europa care are o calea ferata de centura de aproape 80 km, folosita pana acum numai pentru transportul de marfa", a spus Gheorghe Udriste, directorul general al Metrorex.
Gara de Nord, reconstruita cu ajutorul Belgiei Belgia va sprijini modernizarea Garii de Nord din Bucuresti, in cadrul unui parteneriat public-public pentru dezvoltarea infrastructurii nationale.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
FCC va construi un pod de doi kilometri, cu patru benzi destinate traficului auto, o linie ferata si un depou feroviar in apropiere.
(2), din Legea educatiei nationale nr. 1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Incep constructiile celor patru tuneluri lungi de peste 24 km ,care vor strapunge Carpatii pentru calea ferata Brasov-Sighisoara. Este cel mai mare proiect feroviar care a existat vreodata in Romania!
Un utilaj feroviar s-a rasturnat marti la iesirea din Rosiorii de Vede, in judetul Teleorman. La fata locului intervin mai multe echipaje, iar medicii incearca sa salveze viata uui lucrator feroviar aflat in stop cardiorespirator
Un pod feroviar vechi de aproape 50 de ani, de pe DN1, in apropierea localitatii Campina, care nu mai prezenta siguranta, a fost demolat. In orice moment exista riscul ca din el sa se desprinda bucati de metal sau de beton si sa cada pe drumul national.
Capacitatea de transport feroviar de calatori va fi suplimentata cu prilejul zilei de 1 mai, prin introducerea a 20 de trenuri pe rutele cele mai solicitate.
Traficul feroviar a fost blocat timp de cateva ore pe dealul Balota, in Mehedinti, dupa ce cateva vagoane ale unui marfar s-au rasturnat in timpul unor manevre.
Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Accidentul s-a produs in jurul orelor 18.00 (17.00 GMT), in apropierea garii din Kritzendorf, la circa 20 de kilometri nord-vest de Viena. - 2 trenuri s-au ciocnit din motive necunoscute si doua vagoane s-au rasturnat de pe sine.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 04.00 dimineaza, dar nu s-au inregistrat victime. O locomotiva si un vagon au deraiat.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica!
google-analytics.com