Cautare

62268 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (7.39 secunde)
Revendicarile functionarilor publici, care au amanat greva generala pentru 13 noiembrie, are ca principal scop majorarea salariilor cu 50%.
Federatia Patronilor Bihor, in colaborare cu Consiliul Judetean Bihor, BTL Design si Primaria Oradea, organizeaza, in perioada 16-17 noiembrie, Conferinta de cooperare economica Romania - Italia 2006, in sala "Gen.
Tõkés sustine ca a refuzat oferta lui Kiss de a candida pe lista UDMR. Tõkés spune ca, in campania referendumului din 17-23 septembrie, liderii bihoreni ai Uniunii au "cumparat" o serie de preoti reformati, incercand sa-i transforme in "clientela politica".
Proiectul de lege privind modificarea Codului fiscal, care trebuie adoptat pana la finele acestei luni, cuprinde masuri legislative care contrariaza atat persoanele fizice, cat mai ales persoanele juridice bihorene, intrucat acestea aduc un nou sistem de impozitare total armonizat cu legislatia europeana, masurile urmand sa intre in vigoare la 1 ianuarie 2007.
*Fostul presedinte al PSD Bihor Mihai Bar se declara consternat de afirmatiile lui Cristian Diaconescu publicate intr-un ziar central Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu a sustinut luni, dupa ce a facut o analiza a situatiei social-democratilor din Bihor, ca organizatia locala este "ca in filmele SF".
Declarata, de cativa ani, una dintre societatile cel mai indatorate la bugetul de stat, circa 19.000 de miliarde de lei vechi (circa 500 de milioane de euro) dupa unii, 11.000 de miliarde de lei, dupa altii, Termoelectrica este pe cale sa fie scoasa la mezat de Ministerul Finantelor.
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Universitatea din Oradea (Facultatea de Stiinte Socio-Umane) si Fundatia Ruhama, a desfasurat, in perioada martie-aprilie, o cercetare in cadrul proiectului "Cariere. Centru de orientare, mediere si formare profesionala pentru tinerii din judetul Bihor", Proiect PHARE 2005/017-553.04.02.01.01.601.
Excelenta Sa Doamna Ambasador al Canadei la Bucuresti Marta Moszczenska s-a intalnit, ieri, cu ocazia unei vizite de lucru in Oradea, care se desfasoara in perioada 13- 14 martie, cu o mana de oameni de afaceri bihoreni.
In timp ce liderii PD Bihor trateaza cu calm campania electorala pentru referendum, liberalii au un stil mai direct si mai virulent. Democratii bihoreni nu vor sa-si strice relatiile politice cu vechii lor aliati locali din cauza presedintelui suspendat Traian Basescu.
Cutivatorii de cartofi bihoreni s-au plans in fata reprezentantilor Ministerului Agriculturii, prezenti cu ocazia cele de-a doua editii a Conferintei pentru Agricultura, organizata de Federatia Patronilor Bihor la Oradea, ca nu-si mai pot vinde productia intrucat, de la inceputul anului, piata autohtona a fost invadata de cartofi bolnavi, adusi din Polonia de tot felul de speculanti care vor sa se imbogateasca peste noapte.
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. Intre primul si ultimul loc in topul salariilor pe judete diferenta este de aproape 100%.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa. In replica, purtatorul de cuvant al PNL Bihor le spune semnatarilor scrisorii sa mediteze intai la propriilor erori politice.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. "Rezultatele obtinute la alegerile locale din acest an sunt medicocre spre slabe in comparatie cu alegerile parlamentare din 2004 si mediocre spre slab cu alegerile locale din 2004.
Federatia Patronilor Bihor organizeaza, vineri, in sala "Traian Mosoiu" din Primaria Oradea, cea de a II-a editie a Conferintei economice "Cum si cu ce construim la nivel european in Romania". ... Invitati vor fi Horia Irimia, secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor;
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Judetul Bihor se confrunta, in ultima perioada, cu o situatie pe cat de ciudata, pe atat de eficienta pentru micii intreprinzatori.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au efectuat, luna trecuta, verificari la 556 de agenti economici, gasind cu abateri 154. Cea mai importanta actiune pentru GF Bihor, in colaborare cu Fiscul bihorean si alte organe de control, a fost si va ramane impulsionarea companiilor debitoare sa-si plateasca la timp obligatiile fiscale.
Candidatul PNL pentru sefia Consiliului Judetean Bihor, Radu Tarle, impreuna cu echipa sa de consilieri, printre care se numara Lucia Varga si Dumitru Voloseniuc, sunt revoltati de modul in care adversarii lor politici fac campanie electorala.
Printre ei, oameni care au confirmat din punct de vedere politic, dar si surprize. Conducerea judeteana a UDMR a definitivat vineri lista cu persoanele care vor candida in colegiile bihorene.
Ramasi ultimii pe lista, reprezentantii PSD Bihor si-au desemnat ieri candidatii pentru alegerile parlamentare.
google-analytics.com