Cautare

62268 de rezultate pentru "accidentul din data de 13 12 2009 in bihor" (7.10 secunde)
Conducerea Consiliului Judetean Bihor a intrat in vizorul presedintelui PSD Bihor, Mihai Bar, care a inceput sa arunce sageti spre cei trei sefi de la CJ.
Dupa intalnirea cu presedintele suspendat Traian Basescu care a avut loc, sambata, la Bucuresti, democratii bihoreni nu-si mai revin din emotii. Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Daca, in urma cu zece zile, decizia de a dizolva filialele PSD care obtinusera un procentaj de sub 20% la alegeri era contestata in principal de organizatiile judetene din Ardeal, Biroul Permanent National (BPN) al PSD a pus capat tensiunilor, stabilind coordonatorii pentru filialele in reorganizare.
Delegatia Permanenta a PNL Bihor a decis, ieri, intr-o sedinta extraordinara, sa renunte la alianta cu filiala locala a PD, confirmand in unanimitate o decizie anterioara a Biroului Permanent Judetean al organizatiei.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema: "Solutii practicate pentru implementarea legislatiei europene in productia industriala".
Dupa ce conducerea centrala a partidului a trecut la retragerea sprijinului politic pentru mai multi dintre membrii marcanti ai partidului lor, a venit si randul filialei Bihor de a face acest lucru cu doi dintre sefii de institutii.
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri. Fiecare filiala de partid a votat ieri una dintre cele doua variante propuse de conducerea partidului:
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. Pentru data de 19 mai in judet vor functiona 626 de sectii de votare, din care 138 in municipiul Oradea.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
De la inceputul anului trecut, romanii care calatoresc in statele Uniunii Europene beneficiaza de aceleasi drepturi medicale cu locuitorii statelor respective. Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Claudia Pirvoiu publica pe HotNews.ro articolul cu titlul "Unde s-au dus 11 miliarde de lei din Fondul National de Dezvoltare? Deturnare de fonduri sau inginerie contabila pentru acoperirea deficitului bugetar", pe care il puteti citi in continuare.
Federatia Patronilor Bihor, in calitate de beneficiar al proiectului finantat prin Programul PHARE CBC 2005 Romania - Ungaria cu tema "Cooperarea transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ungaria" in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor, a organizat ieri un forum pentru activitatea din proiect "Actiune de cooperare transfrontaliera - forumul romano-maghiar - 2 zile".
In timp ce ministrii democrati si-au numarat, sambata, steguletele rosii, pe care spun ca nu le mai au, in domeniile pe care le pastoresc, conducerea PD a masurat temperatura politica din judete.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
La inceputul acestui an, taxa de prima inmatriculare a fost introdusa de autoritatile de romane. Acestea au afirmat ca intentioneaza sa limiteze importul de masini poluante dupa aderarea Romaniei la UE. Inca de la inceput taxa a declansat reactii pro si contra.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. Acesta a declarat, in conferinta de presa de ieri, ca presedintele CJ Bihor a comis un fals cand si-a prezentat declaratiile de avere in anii 2005 si 2006.
google-analytics.com