Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (6.16 secunde)
Campanie de informare a Fundatiei Wings asupra obezitatii si complicatiilor acestei suferinte La copii, stilul de viata si tiparele alimentare pot spori riscul aparitiei timpurii a unor boli precum diabetul.
Atac de cord in timpul sexului. Iata in ce situatii partidele de amor se pot termina tragic De multa vreme, cercetatorii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa.
Femeia s-a grabit sa raspunda la telefon, a alunecat si a cazut in baie.
Vitaminele B reduc riscul de infarct Surse de B-uri: ... Ca vitamina B9 este prescrisa viitoarele mame pentru a evita carentele in primele luni de sarcina. Mai nou, vitaminelor din aceasta grupa li s-a descoperit si calitatea de a reduce riscul de infarct si de accident vasculare cerebral.
• Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: As mentiona in treacat ca evenimentele negative din viata noastra au repercusiuni si asupra sistemului imunitar, diminuand capacitatea de aparare a organismului si favorizand aparitia bolilor.
De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ? • Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: Asa cum spuneam, Romania ocupa, din pacate, un loc fruntas la capitolul accident vascular cerebral.
Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, au informat sursele citate.
Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
Vifor Rotar) Din ceata din Apuseni s-a desprins o alta transa de Romanie decat asta care ne infecteaza televizoarele.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
Medicul Radu Zamfir, cel care a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Apuseni, are o familie superba, pe care a tinut-o pana acum departe de ochii opiniei publice.
FARCAS) Stanton Friedman este la ora actuala una dintre cele mai active si mai pitoresti figuri ale ufologiei.
Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. ... Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii. Acolo s-a ajuns deja la dictatura.
70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
60% dintre decese sunt provocate de bolile cardiovasculare 60% din totalul deceselor sunt determinate de boli cardiovasculare, avertizează ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune (SRH). ... legi de preventie a bolilor cardiovasculare. ... stoparea fumatului, reducerea consumului de sare, combaterea sedentarismului. "Exista legea de interzicere a fumatului;
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
Activitatea fizica trebuie sa devina o parte din rutina zilnica asa cum este spalatul pe dinti sau mersul la serviciu. ... Este recomandat un consult medical efectuat de medicul de familie mai ales atunci cand persoana respectiva nu este activa deloc.
google-analytics.com