Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (3.25 secunde)
Germania este la ora actuala singurul stat industrializat decis sa renunte pentru totdeauna la energia nucleara, din cauza riscurilor inerente pe care le presupune folosirea acestei tehnologii, transmite AP, citata de Agerpres.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.
De Ce News : ... 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania: Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie.
Desi au trecut 10 ani de atunci, 'Bebelusa' Roxana nu a uitat ca seful ei de la 'Cronica Carcotasilor' a dat-o afara din cauza pozelor deocheate aparute in presa Roxana Girnita a trecut printr-o perioada grea in urma cu 10 ani, cand a fost victima unei razbunari de zile mari.
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier.
mi-a virat in fata, la nici doi metri Inainte de a intra in sala de operatii Mircea Lucescu a acordat un interviu Gazetei Sporturilor, in care a precizat ca accidentul rutier in care a fost implicat ar fi putut fi evitat, daca vatmanul ar fi fost atent la traseu.
Lucescu a fost vizitat ieri de Dario Srna: ... Ieri, la 5 zile de la accidentul de vineri, medicii au anuntat ca recuperarea lui Mircea Lucescu decurge normal. Tehnicianul mananca deja singur, bea lichide, chiar daca mai poarta, inca, un tub de drenaj.
Opinie de Daniel Nanu: ... Fuga dupa trenul de Calan. Si asteptarea unui stadion ovationindu-l pe 3 martie, la reluarea campionatului din Ucraina. ... Reflectoarele de pe "Olimpico" au amutit.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Dupa doua luni de la accidentul suferit pe o partie de schi din Franta, MICHAEL SCHUMACHER se afla in stare critica.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel. Germanul a fost operat de mai multe ori pana acum, si dupa o lunga perioada a fost scos si din starea coma indusa.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
100 de ambulante SMURD au fost echipate cu o solutie video, conectata la reteaua broadband Vodafone, in urma unei sponsorizari de 260.000 de euro a operatorului (Autor :
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat. Iata intrebarile postate marti de Radu Tudor pe blogul personal:
Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Cartoful e mancarea saracului, ce diferenta ar putea fi intre cel de aici si cel de Covasna? Laurent Favier, proprietar de restaurant:
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
In aceasta imagine, eram impreuna cu actorul la Hotel Ibis Nord, dupa conferinta de presa a spectacolului Mincinosul, dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache. Spectacolul a avut loc la Teatrul de Comedie, in 2009. Sebastian Papaiani a murit marti dimineata, la varsta de 80 de ani.
google-analytics.com