Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (5.60 secunde)
Un agent de politie din Oravita a accidentat un copil de 11 ani. Politistul mergea impreuna cu un coleg la o cercetare intr-un alt caz.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi. Accidentul a avut loc intr-o zona intens circulata din centrul orasului.
Ajutorul sefului de post din comuna doljeana Orodel a fost trimis in judecata la sfarsitul saptamanii trecute, agentul fiind acuzat de procurori ca a schimbat in acte autorul unui accident rutier si ca a influentat martorii dintr-un dosar de furt calificat Agentul Emilian Cobzaru, ajutorul sefului de post din Orodel, va fi judecat pentru comiterea infractiunilor de fals intelectual si favorizarea infractorului, dupa ce procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj au stabilit ca politistul a "aranjat"
accidentul din Apuseni Unsprezece localnici din Apuseni care au gasit victimele accidentului aviatic, intre care Argentin Todea, Gheorghe Trif si Gheorghe Giurgiu, cei care au ajuns primii la epava, au primit, duminica, la Alba Iulia, crucea arhiepiscopala, cea mai inalta distinctie acordata mirenilor de Arhiepiscopie.
Variatiuni pe o tema de Iorgovan Stiti care este cea mai longeviva pasare?
Adina Postelnicu, una din cele trei componente ale trupei Heaven, face sport zilnic si e cat se poate de activa, insa aceste obiceiuri nu au ajutat-o sa scape de problemele coloanei care o tot chinuie dupa accidentul de masina in care a fost implicata in urma cu aproape zece ani.
• Prof dr Dafin Muresanu, presedintele Societatii pentru Studiul Neuroprotectiei si Neuroplasticitatii si al Societatii de Neurologie din Romania: As mentiona in treacat ca evenimentele negative din viata noastra au repercusiuni si asupra sistemului imunitar, diminuand capacitatea de aparare a organismului si favorizand aparitia bolilor.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
FARCAS) Stanton Friedman este la ora actuala una dintre cele mai active si mai pitoresti figuri ale ufologiei.
Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
Activitatea fizica trebuie sa devina o parte din rutina zilnica asa cum este spalatul pe dinti sau mersul la serviciu. ... Este recomandat un consult medical efectuat de medicul de familie mai ales atunci cand persoana respectiva nu este activa deloc.
Filmele cu extraterestri - o perdea de ceata? ... FARCAS) (Continuare) Merita sa rememoram, in acest context, istoria filmului despre autopsia unui extraterestru, realizat de Ray Santilli.
Dupa accidentul lui Teo Peter s-a facut valva o perioada. Romanii s-au rasculat sentimental, neintelegand cum este posibil ca un cetatean roman sa fie ucis dintr-o prostie pe teritoriul statului nostru, de catre un cetatean american care sa nu pateasca, in definitiv, nimic.
Doua persoane au ajuns ieri la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Slatina in urma producerii unui accident de circulatie. Evenimentul rutier a avut loc dupa ce unul dintre soferi nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a intrat pe contrasens, lovind un autoturism care circula regulamentar.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat"
Atacat de Gainusa, politistul Godina il face praf pe carcotas intr-o singura postare.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
google-analytics.com