Cautare

61287 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti din 202010" (8.48 secunde)
Grav accident de circulatie in Mehedinti. Doi bolnavi care erau transportari la un centru de dializa din Drobeta Turnu Severin au murit dupa ce masina in care se aflau a lovit un parapet de ciment.
Aurelia Ion, studenta moarta in accidentul aviatic din Apuseni, va fi inmormantata cu onoruri militare Aurelia Ion, studenta in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti, care si-a pierdut viata in accidentul aviatic din Cluj, va fi inaintata la gradul de locotenent si va fi inmormantata cu onoruri militare.
La 4 zile de la accidentul din Alba, in care 4 tineri au fost raniti, au aparut si primele imagini surprinse de martori. In filmarea realizata pana sa ajunga echipele de salvare se vad victimele, dar si ce a mai ramas din masina grav avariata.
Un autocar in care se aflau 28 de romani s-a rasturnat in Ungaria. Accidentul s-a produs, luni dimineata, in localitatea Mako. Autocarul venea de la Roma.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie au precizat ca Ludovic Orban nu este vinovat de nici una dintre acuzatiile care i s-au adus:
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! Este in coma din cauza unei hemoragii craniene UPDATE 23:30 Schumacher a fost diagnosticat cu hemoragie craniana, iar acum se afla in coma.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Ai grija de neuroni! Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul. ... Semne de alarma:
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Aeronava implicata in tragedia din Apuseni era asigurata.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici. ... Presa din Austria a facut anunt ingrozitor despre starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. Accidentele vasculare cerebrale sunt de 2 tipuri:
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
google-analytics.com