Cautare

61358 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti arges din 202010" (8.06 secunde)
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman.
Avocatul soferului grec care a provocat accidentul de la Pasajul Unirii spune ca va cere despagubiri de la administratorul de drumuri.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Carbunaru, a declarat miercuri, dupa sedinta de guvern in care premierul Ciuca a cerut verificari si masuri dupa accidentul tragic de la cariera Jilt, ca "se va face o evaluare pe ce s-a intamplat si pe atributiile care le revin celor care raspund de acest domeniu".
aiba o imunitate mai solida decat cea parlamentara, comparabila cu cea a nomenclaturii comuniste" Editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a comentat accidentul in care a fost implicat Serban Huidu. ... Persoana cetateanului Huidu nu-mi spune nimic, nici de bine, nici de rau. ... Huidu e omul de la televizor.
Sa ma ierte Dumnezeu, dar vatmanul parca a vrut sa dea peste mine Antrenorul sustine ca vatmanul ar fi putut evita accidentul, dar ca a parut ca a vrut sa dea peste masina lui! Declaratiile au fost facute in exclusivitate de Mircea Lucescu pentru editia tiparita a Gazetei Sporturilor.
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Copilotul fusese desemnat recent cetatean de onoare al orasului Mioveni - Arges, de unde era originar, pentru meritele sale in salvarea vietilor. Ginel Claudiu Cracanel este casatorit cu Liliana, educatoare la gradinita Mioveni.
FARCAS) Pe latura sudica a Muntilor Fagaras, cei mai inalti din Carpatii Romanesti, pe raul Arges, se afla barajul VIDRARU, de 166 metri inaltime. Pe coronamentul acestuia trece un drum, parte din TRANSFAGARASAN Barajul colecteaza apa intr-un lac cu suprafata de aproximativ 9 kilometri patrati.
Pe primele noua luni ale anului, marile companii din Craiova si-au intensificat exporturile, cu exceptia lunii septembrie, cand incetinirea activitatii la Ford se regaseste in statisticile Vamii De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii septembrie, exporturile companiilor doljene au crescut considerabil, cu 34% peste cele inregistrate in aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Directia Regionala pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova.
Ce masuri de sprijin au anuntat Vodafone si Orange pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada Orange si Vodafone, primii doi mari operatori de telefonie mobila, care in 2010 au obtinut un profit cumulat de circa 330 de milioane de euro, au anuntat in aceste zile masuri de sprijin pentru clientii din localitatile izolate din cauza caderilor masive de zapada.
va invita in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, din 13 pana in 15 martie 2015, la evenimentul ”Targuieli de primavara”.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi.
Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile. Pe Transfagarasan, din cauza zapezilor, mai multe masini au ramas blocate ore intregi, pana cand drumarii au reusit sa curete soseaua de mare altitudine.
Targ de Primavara " Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... organizeaza weekendul acesta "Targul de Primavara" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din sos.
Adus cu mare fast pe banca Rapidului, portughezul a ajuns extrem de repede din "farmecul" vietii in vartejul din Giulesti. Adica a fost luat de valuri si se apropie vertiginos de cascada.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. ... Astfel, primarilor si presedintilor consiliilor judetene ale PDL le-au fost repartizati 104.810 mii lei reprezentad 60% din totalul fondurilor alocate administratiei locale;
Pe punctul de a fi exclusa din Liga 1, in doua randuri, in primavara, Pandurii Targu Jiu s-a autodepasit in partea a doua a anului, cand a practicat cel mai bun fotbal al campionatului In plina criza economica, clubul Pandurii Targu Jiu s-a luptat din greu pentru a supravietui, pe teren, dar mai abitir pe la comisii, cu partenerii hrapareti, Dinamo si International Curtea de Arges.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
Presedintele filialei judetene a Partidului Romania Mare, Dumitru Codreanu, a fost exclus ieri dupa amiaza din partid.
google-analytics.com