Cautare

61358 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti arges din 202010" (5.47 secunde)
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. ... El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti. Autoritatile elene au decretat trei zile de doliu national.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi. "Nu garantam nici pentru aceasta ca n-ar avea probleme tehnice", a avertizat Traian Preoteasa, luni, la Euronews Romania.
Acestea lucreaza la Fabrica de Oxigen nr. 2, iar invinuirile care li se aduc sint de neglijenta in serviciu in legatura cu protectia muncii. Procurorii Parchetului de pe linga Judecatoria Galati au deja citiva vinovati asupra carora planeaza raspunderea celor petrecute in urma cu mai bine de doua luni.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. Accidentul s-a produs pe strada Marasesti.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Doua corpuri arse au fost descoperite pe un camp de langa localitatea nemteana Ion Creanga. Acestea se aflau langa un microbuz care a fost mistuit de flacari. Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
Ministrul de Interne a prezentat luni raportul final, realizat de Corpul de Control in cazul accidentului provocat de un sofer drogat in statiunea 2 mai, soldat cu moartea a doua persoane.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
google-analytics.com