Cautare

61316 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti arges din 202010" (4.68 secunde)
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! Este in coma din cauza unei hemoragii craniene UPDATE 23:30 Schumacher a fost diagnosticat cu hemoragie craniana, iar acum se afla in coma.
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Ai grija de neuroni! Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul. ... Semne de alarma:
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Un tanar aflat la inchisoare pentru furt calificat mai facea, cand si cand, un ban prin metoda "accidentul". In aceasta vara, mai precis in luna iunie, a format insa, din greseala, numarul unei sectii de politie si s-a dat de gol.
Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Aeronava implicata in tragedia din Apuseni era asigurata.
Reprezentativa de fotbal a Zambiei a reusit imposibilul si a castigat, in premiera, Cupa Africii pe Natiuni (CAN) - editia a 28-a, dupa ce s-a impus duminica seara, la Libreville, in fata Coastei de Fildes la loviturile de departajare, scor 8-7.
Sansele ca MICHAEL SCHUMACHER, aflat in coma dupa accidentul de schi din 29 decembrie 2013, sa-si revina complet sunt din ce in ce mai mici. ... Presa din Austria a facut anunt ingrozitor despre starea de sanatate a lui MICHAEL SCHUMACHER.
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. Accidentele vasculare cerebrale sunt de 2 tipuri:
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. Operatorul care il insotea a fost ranit si este internat la spitalul Elias.
Pe internet sunt postate imagini spectaculoase cu accidentul in care a fost implicat presedintele PSD Victor Ponta la Raliul Iasiului, precum si comentariile unor cunoscatori ai sportului automobilistic, pe care le puteti citi in continuare. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a fost implicat, astazi, intr-un accident la Raliul Iasiului.
Gigi Becali, gest impresionant dupa accidentul aviatic Gigi Becali a facut un gest impresionant dupa accidentul aviatic din Muntii Apuseni. Desi este incarcerat de 8 luni, omul de afaceri nu este rupt de realitatea cotidiana.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
google-analytics.com