Cautare

61358 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti arges din 202010" (5.35 secunde)
In noaptea de 1 spre 2 ianuarie a.c., in jurul orei 00.50, politisti ai Sectiei 2 - I.P.J. Arges l-au depistat pe P.A., de 17 ani, din comuna Leordeni, Judetul Arges.
Robii traficanților de lemne, rapiti din case si legati in lanturi (Autor: Petrisor Cana) Zeci de femei, copii si barbati au fost exploatati, mai bine de 8 ani, in localitatea argeseana Gamacesti.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. In urma unui flagrant organizat in weekend, au fost depistati doi dintre membrii gruparii, in timp ce intentionau sa vanda 90.000 de tigarete de contrabanda.
Va prezentam clasamentul primelor 10 subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice: ... Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei.
Mama Magiunului de prune Topoloveni, desemnata Cetatean de onoare al judetului Arges Doamna Bibiana Stanciulov, director general al Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni a fost desemnata ‘Cetatean de onoare al judetului Arges‘ in cadrul unei ceremonii fastuoase la care au luat parte academicieni, ministri, europarlamentari, oficialitati locale si alte personalitati ale vietii publice.
Ei au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisia din functiile respective reprezinta "un act de raspundere politica, in urma alegerilor de duminica".
Undeva in lume, o femeie moare in fiecare minut, din cauza cancerului de san. "Esti printre femeile care nu merg la medic? Ti-e frica de ce o sa afli? ... Cancerul de san poate fi tratat daca este depistat la timp! Mergi la control!
Un cunoscut editorialist, Radu Paraschivescu, a scris ieri in Gazeta Sporturilor despre "ofensiva Craiovei, clara doar in plan verbal", in care este criticat Adrian Mititelu pentru faptul ca se refugiaza in spatele iubirii pentru Craiova, de unde emite enormitati s.a.m.d.
Prefectul de Arges, Ion Carstoiu, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca dupa 1 ianuarie, daca va trebui sa aleaga, se va autosuspenda din functia de lider al PD Arges.
Un C.E.C din comuna Mirosi, judetul Arges a fost spart. Hotii au reusit sa fuga cu 9.000 de lei. Hotii au furat 9.000 de lei dintr-o agentie C.E.C. din judetul Arges.
Comitetul National al PSD se va intruni maine intr-o sedinta extraordinara in judetul Arges. Locatia va fi aceeasi de anul trecut, si anume hanul care apartine primarului din localitatea Calinesti, care este membru PSD.
Intr-o statistica neoficiala, Partidul Social Democrat are cei mai multi posesori de arme de vanatoare si, in acelasi timp, vanatori impatimiti. Acestia sunt Adrian Nastase, care este si presedintele de onoare al ANVPS, Nicolae Vacaroiu, Ion Dumitru, fostul director general al Romsilva.
PSD Arges a decis, miercuri, ca in locul lui Nicolae Vacaroiu in Senat sa mearga medicul Luminita Gheorghiu, fost vicepresedinte la Autoritatea Nationala pentru Persoanele cu Handicap.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Orasul Curtea de Arges se pregateste, zilele acestea, sa-l primeasca pentru totdeauna pe Regele Mihai I. La pensiunile din localitate cu greu se mai gaseste o camera libera. Strazile se curata de doua ori pe zi, iar in Gara Regala, data uitarii de multi ani, se face curatenie.
COD GALBEN DE PLOI SI FURTUNI! Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Guvernul face DEZVALUIRI despre apa din Bucuresti: Apa bruta furnizata catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege (Autor: Cristi Selaru) Apa bruta furnizata de Administratia Bazinala Arges-Vedea catre Apa Nova s-a incadrat in limitele prevazute de lege, a declarat, luni, ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes.
A fost spectacol la meciul dintre FC Arges si FCSB din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1, scor 3-2 in favoarea ros-albastrilor.
google-analytics.com