Cautare

365 de rezultate pentru "accidentul de la dorobantu" (2.59 secunde)
Digiland, unul dintre cei mai importanti parteneri Nikon Romania, a lansat vineri primul magazin specializat de echipamente foto din Craiova.
Autoritatile europene intentioneaza sa introduca, cel mai curand in 2013, o taxa de poluare pentru centralele de apartament, anunta in toamna lui 2011 Laszlo Borbely, ministrul mediului.
Cei peste 25.000 de fermieri din judetul Gorj se bazeaza, in mare masura, pe ajutorul financiar primit de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Gorj. Acestia detin terenuri agricole, animale, iar cu ajutorul banilor primiti de la APIA duc la bun sfarsit muncile agricole.
Cumparatorii au facut in aceasta saptamana cunostinta cu patru noi magazine PROFI la Slatina, Braila si Constanta. Magazinul din Slatina, judetul Olt, s-a deschis pe Str.Serg.Mj.Dorobantu Constantin nr.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
SRI va dezvolta un sistem national de protectie a infrastructurilor IT de interes national, prin fonduri UE nerambursabile in valoare de 97 milioane lei Sistemul ar urma sa fie finalizat in primavara anului 2015 Serviciul Roman de Informatii (SRI) va dezvolta in perioada urmatoare un sistem national de protectie a infrastructurilor IT&C de interes national impotriva amenintarilor provenite din spatiul cibernetic, un proiect ce va fi finantat cu fonduri UE nerambursabile in valoare de 96,9 milioane lei.
Festivalul International de Folclor HORA MARE editia a XXV-a, 12 - 15 August 2017 (Autor: ... - ora 20:30 - 23:00- Program oferit de ansambluri folclorice din Romania, Bulgaria, Italia, Muntenegru, Serbia si Slovacia.
Sambata, 3 martie 2018, la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti, va avea loc un concert extraordinar in memoria Madalinei Manole.
Miercuri, 23 mai 2018, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei, indragitul compozitor MARIUS TEICU, lanseaza 3 ALBUME cu cele mai indragite slagare, musicaluri si melodii din filme si show-uri de televiziune celebre ale atat de indragitului compozitor.
Recent, la Palatul Cercului Militar National, a fost lansata cartea "Marina VOICA, drum spre legenda", la Editura Pro Universitaria.
Luni, 25 martie 2019, la orele 16.00, la Magazinul MUZICA de pe Calea Victoriei va avea loc lansarea albumului DIAMANTE MUZICALE al lui Marian Stere si Iustin Gondos. Albumul este produs de Casa de Discuri EUROSTAR.
Poporul gastric Un prieten mi-a amintit de textul asta, scris acum ceva vreme. ... Fara indoiala, hrana este necesara pentru mentinerea septelului de homo discutabil sapiens. Iar savantlacurile gastronomiei sunt prilej de bucurie pentru intelectuala papila gustativa.
Unul din trei adulti sufera de hipertensiune arteriala Ziua Mondiala a Sanatatii (7 aprilie) este consacrata in acest an hipertensiunii arteriale, ucigasul tacut al omenirii.
Obiectul interpelarii:Desfiintarea Judecatoriei Macin si a Parchetului de pe langa Judecatoria Macin In cadrul deplasarilor pe care le efectuez in colegiul in care am fost ales am primit din partea mai multor primari un memoriu prin care invedereaza ministerului pe care il conduceti deserviciile pe care desfiintarea Judecatoriei si a Parchetului din Macin le-ar avea asupra justitiabililor.
Principala cauza a bolilor de inima si responsabila pentru 62% din decesele din tara noastra / mariustuca.ro / Autoare: Magda Marincovici Societatea Romana de Hipertensiune (SRH) avertizeaza ca , motiv pentru care va derula studiul SEPHAR editia a III-a, ce are ca obiectiv prevenirea si informarea populatiei asupra riscurilor hipertensiunii.
Expertii cardiologi, neurologi, diabetologi si medici de familie trag un semnal de alarma asupra prevalentei crescute a hipertensiunii arteriale in Romania. Apelul vine chiar de Ziua Mondiala a Hipertensiunii Arteriale, care se desfasoara anual pe 17 mai.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, solicita sprijin in vederea depistarii unei femei, care, la data de 13.06.2011, a plecat de la domiciliu si nu a mai revenit pana in prezent.
Aeroportul International Bucuresti Aurel Vlaicu (Baneasa) se redeschide luni, 1 august, cu ocazia aniversarii a 110 ani de la inaugurare, a anuntat in exclusivitate pentru RRA, Directorul Companiei Aeroporturi Bucuresti, George Dorobantu.
Al. Pop 38 Echipele de start: ... Ciuperca, Dorobantu, Golda, G.Lazar, C.Rus, Lemnaru, Bolohan, Ciobanu, Levy Antrenor: Costel Enache
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
google-analytics.com