Cautare

365 de rezultate pentru "accidentul de la dorobantu" (6.68 secunde)
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ministerul de Externe de la Bucuresti anunta ca niciun roman nu a solicitat, pana acum, asistenta consulara dupa accidentul feroviar din Grecia, in urma caruia 40 de oameni au murit si 85 au fost raniti. Autoritatile elene au decretat trei zile de doliu national.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. Conform Antena 3, accidentul a avut loc pe raza localitatii Sacele, din judetul Constanta, dupa ce creatorul de moda a intrat cu masina intr-un copac.
Sindicatele din CFR discuta marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Directorul CFR Calatori, Traian Preoteasa, a declarat ca 80% dintre locomotivele folosite pe calea ferata din Romania au perioada de reparatie expirata si doar 15% dintre aceste au reparatiile la zi. "Nu garantam nici pentru aceasta ca n-ar avea probleme tehnice", a avertizat Traian Preoteasa, luni, la Euronews Romania.
Parintii adolescentului din Mehedinti, care a provocat accidentul in care si-au pierdut viata trei tineri, se intorc de urgenta in tara pentru inmormantare.
Ministrul de Interne a prezentat luni raportul final, realizat de Corpul de Control in cazul accidentului provocat de un sofer drogat in statiunea 2 mai, soldat cu moartea a doua persoane.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. ... aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Oamenii au inceput sa se teama de fiecare zburatoare, iar primarii doljeni nu au aflat pana acum ca ecarisarea pasarilor si animalelor intra in atributiile lor.
Oamenii de afaceri spun ca majorarea TVA va avea ca efect scaderea consumului si a productiei, fapt ce va conduce la reducerea fortei de munca si in final chiar la descrestere economica.
Autoritatile au modificat legislatia referitoare la modernizarea sistemelor de furnizare a agentului termic, dand voie firmelor care exploateaza si intretin repartitoarele sa desfasoare aceste activitati chiar daca nu toti locatarii si-au montat respectivele instalatii.
Supranumite "vedetele" pietei imobiliare, terenurile continua sa fie cel mai atractiv segment pentru investitori, atat de pe plan local, cat si pentru straini.
Produsul Start Up al Bancii Transilvania, poate cel mai cunoscut credit de acest profil de pe piata, este doar unul din seria de credite orientate exclusiv catre IMM-uri. Este destinat investitiilor necesare firmelor nou-infiintate sau celor care deja functioneaza, dar nu mai mult de sase luni.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Relatia contractuala dintre Eco Sud si Primaria Craiova pute mai ceva ca gunoiul de la groapa de la Mofleni.
Primaria Slatina este gata sa trimita cele 15 proiecte pentru modernizarea orasului, cuprinse in strategia de dezvoltare durabila a muncipiului resedinta de judet.
Firmele doljene de consultanta in proiecte pe fonduri europene sau de stat nu sunt clasificate dupa seriozitate. De multe ori se intampla ca banul public sa fie cheltuit pentru a face "curatenie" ca unele proiecte intocmite heirupistic de particulari sa fie aprobate.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, atrage atentia ca, potrivit datelor centralizate de MAPDR, in 2009 in Romania ar putea fi declarata starea de calamitate din cauza secetei."Din ceea ce am centralizat la Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, in prezent avem 1.054.000 de hectare afectate in proportie de 50% sau mai putin.
google-analytics.com