Cautare

365 de rezultate pentru "accidentul de la dorobantu" (3.66 secunde)
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion. ... Vladimir Belis se bazeaza pe afirmatiile medicilor raniti in accidentul aviatic din Apuseni si chiar ale Aurei.
Ai grija de neuroni! Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
6 ani fara George Naghi la Aldis!
Accidentul vascular cerebral este una din cele mai raspandite cauze de mortalitate in lume, fiind principala cauza de invaliditate. Accidentele vasculare cerebrale sunt de 2 tipuri:
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Formula FAST poate salva viata celui de langa tine, a scris doctorul. ... Semne de alarma:
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. Din primele informatii, este vorba despre 17 femei si 11 barbati, relateaza publicația Diario de Noticias.
Bogdan Popescu, seful clinicii de neurologie de la Spitalul Clinic Colentina a vorbit la Interviurile Libertatea Live despre accidentul vascular cerebral la tineri.
Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00. ... Accidentul s-a produs la o trecere la nivel neprotejata de bariera, in jurul orei 15.00.
Un grav accident de circulatie s-a produs, luni dimineata, pe DN1, in apropiere de Otopeni. Accidentul, in care au fost implicate doua masini, s-a soldat cu cinci victime.
Opt persoane au ajuns sambata la spital dupa ce au fost lovite de o masina care a patruns pe trotuar in Bacau. Accidentul s-a produs pe strada Marasesti.
George Tanase este un cunoscut baschetbalist sibian, iar femeia insarcinata in sapte luni, care a murit in accidentul rutier de pe DN1, era sotia acestuia.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman.
Anchetatorii care fac cercetari in dosarul in care un politist a accidentat mortal o fetita pe trecerea de pietoni au cerut stenograma discutiilor la 112. O parte din inregistrare, obtinuta de Digi24, arata cum a fost anuntat accidentul.
Politistul care a ucis-o pe Raisa in accidentul din Bucuresti a fost audiat, astazi, de procurori si a recunoscut totul.
Accidentul din Pipera, in care o tanara a murit pe loc, ar fi fost provocat intentionat de sofer, respectiv fostul sot al femeii.
Soferul care a provocat accidentul din Pipera in care si-a omorat fosta sotie, retinut de Politie
Creste numarul victimelor din accidentul de joi seara petrecut in judetul Ilfov, pe DN4. ... El fusese transportat in stare grava la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala.
Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Accidentul a avut loc din cauza neacordarii de prioritate, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului Politiei Rutiere Cluj, inspectorul Sorin Precup. Accidentul a avut loc pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca:
google-analytics.com