Cautare

365 de rezultate pentru "accidentul de la dorobantu" (2.57 secunde)
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului.
Boala de care 4 romani din 10 habar nu au ca sufera (Autoare : ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza.
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
“Programul a fost lansat initial de Guvern in 2001, dar a dat faliment din cauza ca autoritatile nu au tinut seama de problemele reale ale producatorilor romani“, a afirmat directorul general al UGIR-1903, Stelian Dorobantu.
Congresul inimii, la Bucuresti. Bolile cardiovasculare provoaca mai multe decese decat toate formele de cancer la un loc (Autoare :
7,4 milioane de romani sunt hipertensivi. ... doar 6 grame de sare, zilnic (Autoare:
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului. Accidentul vascular cerebral se poate produce in timpul somnului, iar lipsa severitatii si simptomele minore nu vor interfera cu acesta.
Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare : Magda Marincovici) Medicul Radu Zamfir s-a prezentat astazi la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti pentru a da o declaratie in dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni, in care si-au pierdut viata pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion.
60% dintre decese sunt provocate de bolile cardiovasculare 60% din totalul deceselor sunt determinate de boli cardiovasculare, avertizează ... Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune (SRH). ... legi de preventie a bolilor cardiovasculare. ... stoparea fumatului, reducerea consumului de sare, combaterea sedentarismului. "Exista legea de interzicere a fumatului;
Magda Marincovici) - 40% dintre romani sufera de hipertensiune. Aproximativ 7 milioane de romani, din cei 16 milioane inregistrati ca adulti, au hipertensiune. ... Maria Dorobantu, presedintele Societatii Romane de Hipertensiune.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
Vezi LISTA romanilor internati la clinica din Podgorica! Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Prefectul de Olt Daniel Sarpe are de ieri director de Cancelarie. Dupa mai bine de o luna de la investirea sa in functia de prefect al judetului Daniel Sarpe a reusit sa isi formeze echipa de consilieri.Cancelaria Prefectului are de ieri un director in persoana lui Adrian Zaharia.
Desi l-a numit in functia de director al Cancelariei de cateva zile, prefectul de Olt, Daniel Sarpe, a facut prezentarea oficiala abia ieri, la sediul prefecturii, in cadrul unui intalniri intre mass-media si reprezentantii mai multor institutii.
Fonduri europene in valoare de milioane de euro sunt irosite in fiecare an pentru sistemele de alimentare cu apa din comunele doljene. In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet.
Restituirea padurilor catre fostii proprietari pune pe jar reprezentantii institutiilor care au ca sarcina asigurarea respectarii normelor de intretinere a suprafetelor forestiere.
google-analytics.com