Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (7.09 secunde)
Razvan SAVALIUC (Lumea Justitiei): Doi morti in sarcina Internelor, SRI si STS, pentru ca nu au folosit sistemul de interceptari S-a scris mult in ultima zi despre incompetenta, iresponsabilitatea si presupusii vinovati din autoritatile statului abilitate sa intreprinda actiunea de localizare si salvare a victimelor accidentului aviatic din muntii...
InfoBrasov: Fuselajul Romaniei reale (Autor: Vifor Rotar) Din ceata din Apuseni s-a desprins o alta transa de Romanie decat asta care ne infecteaza televizoarele.
Magazin : Noutati privind incidentul Roswell (Autor : DAN D.
Arafat: Cum ar fi murit Aura Ion.
www.bzi.ro informeaza: Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
www.wowbiz.ro informeaza: Medicul Radu Zamfir, cel care a acordat primul ajutor victimelor accidentului din Apuseni, are o familie superba, pe care a tinut-o pana acum departe de ochii opiniei publice.
JURNALUL NATIONAL : TRAGEDIA AVIATICA din Apuseni: Medicul Radu Zamfir, audiat la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti (Autoare :
DECENEWS: Medicul Pivniceru, supravietuitor al accidentului aviatic: Respiratia era o agonie. Mana rupta atarna langa mine Medicul Catalin Piviniceru, unul dintre cei 5 supravietuitori ai accidentului aviatic din Apuseni, a rememorat momentele groaznice prin care a trecut in așteptarea salvatorilor.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
MAGAZIN : Stanton Friedman si "balivernele" (Autor: DAN D. FARCAS) Stanton Friedman este la ora actuala una dintre cele mai active si mai pitoresti figuri ale ufologiei.
www.efemeride.ro informeaza: Atunci cand vine vorba despre lumea paranormalului, niciun fenomen nu este chiar atat de straniu. In aceasta lume orice este posibil, chiar daca in realitate nu poate fi explicat in niciun fel.
Lucrurile par sa mearga din rau in mai rau pentru fostul pilot din Formula 1, dupa accidentul la schi suferit pe 29 decembrie 2013 in Franta.
Realitatea.net informeaza: Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
(continuare) "200 de companii multinationale sunt mai puternice decat 150 de state la un loc" - Romanii din Pungesti si din alte localitati se lupta cu una sau mai multe corporatii.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Ai grija de neuroni! Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este atacul cerebral "Cea mai frecventa patologie a creierului ca incidenta, mortalitate si ca grad de dizabilitate este fara indoiala accidentul vascular cerebral.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Spitalul de Psihiatrie "Al. Obregia":
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Magda Marincovici (Jurnalul National): 60% dintre decese sunt provocate de bolile cardiovasculare 60% din totalul deceselor sunt determinate de boli cardiovasculare, avertizează
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
Jurnalul National: Halena arata bolile plamanului. Compusii din aerul expirat pot indica daca o persoana sufera de cancer pulmonar (Autoare:
google-analytics.com