Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (3.54 secunde)
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. Un barbat de 40 de ani a fost prins sub tramvai, acesta avand piciorul strivit.
Jurnalul National: Noua metoda este destinata hipertensivilor care nu raspund la tratamentul cu medicamente (Autoare: Magda Marincovici) Un "pacemarker" care permite modularea tensiunii arteriale a fost, in premiera, implantat intr-un spital din Lyon.
Magda Marincovici (Jurnalul National): Vitaminele B reduc riscul de infarct Surse de B-uri: cerealele integrale, arahidele, legumele verzi, ciupercile, fructele - mai ales caisele, portocalele, bananele -, carnea, organele, pestele, lactatele, ouale Beneficiile vitaminelor din grupa B inca nu s-au epuizat.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Magda Marincovici (Jurnalul National):
Magda Marincovici (Jurnalul National): Calculatorul si mobilul ne afecteaza creierul (Continuare) • Magda Marincovici (Editor Sanatate): Care sunt cei mai mari dusmani, dar si cei mai fideli aliati ai creierului omului ?
Magda Marincovici (Jurnalul National): Calculatorul si mobilul ne afecteaza creierul (Continuare) • Magda Marincovici (Editor Sanatate): De ce Romania se afla printre tarile cu risc ingrijorator de accidente vasculare ?
(Jurnalul National): Calculatorul si mobilul ne afecteaza creierul Prof dr Dafin Muresanu: "Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici:
MAGAZIN: A existat grupul "Majestic -12" (AUTOR: DAN D. FARCAS) Una dintre problemele care obsedeaza ufologii americani si ii divizeaza in tabere este existenta sau inexistenta unui grup oficial, misterios si ultrasecret, numit Majestic-12 sau MJ-12, singurul care ar avea acces la toate secretele privind prezenta extraterestra pe Pamant.
Actorul mort Paul Walker, mort pe 1 decembrie intr-un accident de masina, faăcea o remarca infioratoare intr-un teaser la noul film din seria Fast&Furious.
Adrian Iovan, cel care pilota avionul prabusit in judetul Cluj, a murit, potrivit unor reprezentanti ai MAI. Totodata, o femeie, medic rezident, a fost resuscitata, primind ingrijiri medicale de specialitate, au informat sursele citate.
www.ziuadecj.realitatea.net informeaza:
Lipsa de coerenta a unui intreg sistem a facut un rau ireparabil unui copil care nu banuia ca nu-si va mai vedea vreodata parintele.
Radu Tudor: Demiteri si demisii :
Jurnalul National:
Jurnalul National: TRAGEDIA din Apuseni:
Omul zilei - Radu Zamfir Medic chirurg, Spitalul Fundeni Supravietuitor al accidentului aviatic din Apuseni, in urma caruia si-au pierdut viata doi oameni, medicul Radu Zamfir a fost cel care a anuntat telefonic la numarul de urgenta 112 faptul ca avionul a aterizat fortat.
Radu Tudor:
Dr. CALU, SUPRAVIETUITOR al accidentului aviatic, PRIMA DECLARATIE:
RTV.NET - FOTOGRAFIA ANULUI:
google-analytics.com