Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (3.30 secunde)
MESAJUL CUTREMURATOR scris de rezidenta decedata in accidentul de la Cluj pe pagina sa de Facebook Avea doar 23 de ani si o intreaga viata inainte.
COTIDIANUL - Radu Tudor: 13 intrebari esentiale dupa tragedie Jurnalistul Radu Tudor a facut publice 13 intrebari pe care le considera "esentiale" dupa accidentul de avion care a avut loc luni si in urma caruia doua persoane au decedat.
Ponta arata de ce vrea demisia lui Opriș
DeCeNews: "Iovan poarta intreaga raspundere a accidentului in sine". Cine spune asta Un "specialist in inginerie aerospatiala cu 30 de ani vechime", declara ca in cazul accidentului aviatic din Apuseni, "pilotul comandant poarta intreaga raspundere a accidentului in sine".
Update: 08.27 Bilantul accidentului de tren a ajuns la 77 de morti 77 de oameni au murit si alti 200 au fost răniti ca urmare a deraierii unui tren miercuri la Santiago de Compostel, in Spania.
Cine era si cum a ajuns in avion studenta moarta in accidentul aviatic Studenta decedata in accidentul aviatic din Apuseni, care initial a fost gasita in stop cardio-respirator si in hipotermie severa, se numeste Aurelia Ion si era din Bucuresti.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani).
StirileProTv : Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Cartoful e mancarea saracului, ce diferenta ar putea fi intre cel de aici si cel de Covasna?
Sully: Miracolul de pe raul Hudson va rula in curand si in cinematografele din Romania. Este o drama inspirata din fapte reale, cu Tom Hanks in rolul principal.
L-am cunoscut pe actorul Sebastian Papaiani. In aceasta imagine, eram impreuna cu actorul la Hotel Ibis Nord, dupa conferinta de presa a spectacolului Mincinosul, dupa Carlo Goldoni, in regia lui Toma Enache.
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
La Cinema MTR (gradina) ruleaza azi si duminica filmul TOTUL NU VA FI BINE / EVERYTHING WILL NOT BE FINE Regia:
Campanie de informare a Fundatiei Wings asupra obezitatii si complicatiilor acestei suferinte La copii, stilul de viata si tiparele alimentare pot spori riscul aparitiei timpurii a unor boli precum diabetul.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - OMS: Unul din trei adulti sufera de hipertensiune arteriala Ziua Mondiala a Sanatatii (7 aprilie) este consacrata in acest an hipertensiunii arteriale, ucigasul tacut al omenirii.
sanatate.bzi.ro: Atac de cord in timpul sexului. Iata in ce situatii partidele de amor se pot termina tragic De multa vreme, cercetatorii considera ca sexul ii epuizeaza pe barbati, iar moartea in timpul actului sexual, intr-un pat strain, eventual, a devenit frecventa.
Magazin: Cazurile stranii de la Voronej (Autor: DAN D. FARCAS) Am prezentat in ultimele saptamani, in cateva articole, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriul fostei URSS in anul 1989, asa cum au fost ele prezentate de ufologul american Albert S.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
AGERPRES: Accidentul de autocar din regiunea Campania, soldat cu 38 de morti, in atentia presei italiene Corespondentul AGERPRES, Dana Enulescu, transmite:
Un accident banal a transformat-o intr-un monstru. Femeia s-a grabit sa raspunda la telefon, a alunecat si a cazut in baie.
google-analytics.com