Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (3.74 secunde)
Plangerile la adresa societatii de asigurare Euroins continua sa dea batai de cap inclusiv Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Germania este la ora actuala singurul stat industrializat decis sa renunte pentru totdeauna la energia nucleara, din cauza riscurilor inerente pe care le presupune folosirea acestei tehnologii, transmite AP, citata de Agerpres.
"In conditiile accidentului de munca de acum doua zile cand un zid a cazut peste 6 muncitori, eu cred ca nici chiar Oprescu nu ar trebui sa se joace astfel cu vietile oamenilor.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
EvZ.ro informeaza : Cati bani vor lua familiile victimelor lui Huidu? Raspunsul la intrebarea de mai sus sta, in mare parte, in pixul magistratilor de la Judecatoria Brasov.
Blogurile Romaniei Libere : Cauciurile de iarna nu iti salveaza viata Toate discutiile din jurul deciziei guvernului de a impune cauciucurile de iarna la autovehicule le-au creat multora impresia ca daca ai astfel de gume pe masina poti sa mergi cu aceeasi viteza sau siguranta ca vara.
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica.
MondoNews informeaza: Cronica Carcotasilor - Editia speciala din 26 octombrie. Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
De Ce News : Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
De Ce News : Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. 10 ani de la tragedie Pe 1 ianuarie, 2003, cand majoritatea romanilor incercau sa-si revina dupa petrecerea de Revelion, o stire bulversa mass media din Romania:
Libertatea.ro:
DeCeNews: Banciu, declaratii neasteptate despre moartea lui Iovan si a studentei Radu Banciu a vorbit, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii sale de pe B1 TV, despre accidentul aviatic care a avut loc in Muntii Apuseni.
Jurnalul National: Aeronava implicata in tragedia din Apuseni era asigurata.
Jurnalul National: Associated Press scrie despre "Romania, tara cu 7 servicii secrete, care nu a localizat la timp un avion prabusit".
Recent, hotelul Caro a gazduit petrecerea de inaugurare a noului concept hotelier.
Un blogger indignat a povestit pe blogul sau cum un individ fara experienta la volan a produs un accident teribil, in urma caruia a murit o fata tanara, de numai 30 de ani.
REALITATEA.NET informeaza: Medicul echipei Sahtior: Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal.
DeCeNews informeaza: Vatmanul care l-a lovit pe Lucescu:
GSP informeaza : Lucescu a fost vizitat ieri de Dario Srna: "L-am pupat pe Mister!" Recuperarea antrenorului e in grafic. Mananca singur.
GSP : Opinie de Daniel Nanu: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. Prim-planuri speciale in presa italiana dupa un Roma - Sahtior 2-3.
google-analytics.com