Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (7.77 secunde)
Inpolitics informeaza: Istoria unui perdant de profesie: Mircea Geoana (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana și-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid.
Inpolitics informeaza: Istoria unui perdant de profesie: Mircea Geoana (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Mircea Geoana si-a inceput cariera in PSD timid si o termina stupid.
Blogul Dacianei Sarbu:
Inpolitics: SRI contraataca: MRU, numit premier de companii americane cu interese in Romania (Autor : Bogdan Tiberiu Iacob) Un scenariu stupefiant este lansat in prim plan de catre portavocea SRI, vicepresedintele comisiei de resort a parlamentului, deputatul Ion Stan, prin intermediul unei declaratii politice.
moshemordechai.ro: Prinde rusu, scoate-i... Mare tulburare din cauza accidentului comis de un diplomat rus, la Bucuresti. Intr-un fel justificata.
PSD-sector2.ro : Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Moshemordechai.ro : Variatiuni pe o tema de Iorgovan Stiti care este cea mai longeviva pasare? Pasarica aia cu modificarea Constitutiei!
In accidentul aviatic produs joi, 7 martie, in apropiere localitatii Beresti -Bistrita, judetul Bacau, si-au pierdut viata doi militari, iar alti trei au fost raniti, anunta Minsterul Apararii Nationale.
Constiinta unui Liberal de Stanga: Revansa Am toate motivele sa cred ca prosteala asta cu "Uniti, salvam orice!" nu are legatura, in realitate, nici cu Rosia Montana, nici cu gazele de sist, nici cu nasterea unei "constiinte ecologice", nici cu altceva.
Radu Tudor: STS, anchetat de Comisia de aparare din Senat Presedintele Comisiei de aparare din Senat, Corneliu Dobritoiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX ca va propune audierea in acest for a reprezentantilor institutiilor cu responsabilitati in interventia dupa accidentul din Apuseni si analizarea modului in care si-au indeplinit atributiile.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Prioritati legislative", pe care o puteti citi in continuare. Dupa aceasta vacanta parlamentara, iata-ne din nou in fata a numeroase legi si aspecte ce trebuiesc rezolvate.
Mariana Campeanu si-a depus demisia din functia de ministru al Muncii, dupa o discutie cu premierul Victor Ponta, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.
Punctul pe Y. Balamaua indispensabilului Oprea scartaie! / amosnews.ro / Autor: Octavian ANDRONIC De la faza de dinaintea accidentului motociclistului din coloana oficiala si incendiul de la Colectiv, pana ieri partidul interesului national a pierdut jumatate din efectiv!
Politele RCA nu acopera in totalitate pagubele produse tertilor. Ca sa stea linistiti, soferii ar trebui sa puna cateva milioane de lei deoparte pentru cazuri neprevazute.
Computere "ultimul racnet", scaun ergonomic si ecran circular... Bolizii viitorului sunt un birou-laborator pe patru roti, care primesc si trimit imagini din orice colt al planetei, gratie unei conexiuni prin satelit.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Companiile care incheie asigurari auto platesc anual miliarde de lei ca despagubiri pentru pagubele produse de carute sau animalele lasate nesupravegheate.
In cazul accidentului colectiv, petrecut pe 28 iunie, procurorii au inceput urmarirea penala a patru persoane. Acestea lucreaza la Fabrica de Oxigen nr.
Sumele minime pe care vor fi obligati sa le plateasca asiguratorii dupa 1 ianuarie 2007 in cazul politelor RCA vor fi de 100.000 de euro pentru daune materiale, respectiv 350.000 de euro pe persoana in caz de vatamari corporale, a anuntat Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Explozia unei magistrale de gaze pe 27 ianuarie 2006, in cartierul Lapus, a distrus un punct termic a carui refacere a costat Termoficarea cinci miliarde.
google-analytics.com