Cautare

529 de rezultate pentru "accidentu" (3.44 secunde)
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Ilie Sarbu, fostul ministru al Agriculturii, celebru mai ales prin accidentul de vanatoare suferit, a fost ales vicepresedinte al Consiliului International de Vanatoare (CIC) pentru Regiunea Europei Centrale si de Est, functie detinuta in ultimii 25 de ani de reprezentanti ai altor state din zona.
Carmen Paunescu nu va sta dupa gratii pentru accidentul pe care l-a provocat in urma cu aproape doi ani. Curtea de Apel Pitesti a respins ieri recursul procurorilor valceni care au cerut o alta pedeapsa in locul celei de doi ani cu suspendare.
Radu Berceanu, investit de putine zile la carma Ministerului Transporturilor, a avut ieri o prima iesire la rampa in noua sa calitate de ministru, ocazie cu care nu a putut sa ierte "solutia imorala", despre care a declarat ca nu isi poate imagina ca l-ar putea conduce.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) l-a copiat intocmai pe presedintele Traian Basescu. Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Medicii ii vor scoate premierului Calin Popescu Tariceanu din ghips piciorul ranit in accidentul de motocicleta si ii vor monta o proteza care sa-i permita sa se miste.
Subofiterului SPP aflat la volanul masinii apartinand Administratiei Prezidentiale care a accidentat, marti, o femeie, in zona Romexpo, i s-a intocmit un dosar penal care va fi inaintat Parchetului Militar.
Doua persoane au ars de vii in autoturismul cu care se deplasau. Incidentul s-a petrecut la miezul noptii de sambata spre duminica.
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
Primii raspunzatori pentru accidentul de pe strada Brandusei din Craiova, cand un autoturism s-a proptit intr-o gaura din carosabil, au fost gasiti reprezentantii Regiei Autonome Apa Craiova.
Accidentul produs, ieri, la santierul de pe strada Dimitrie Pompeiu, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, este cel mai grav care a avut loc in ultimii zece ani in Capitala, din cauza numarului mare de victime, a declarat directorul adjunct al Inspectiei Muncii, Nicolae Bratu.
Anual, Parlamentul European primeste peste 1000 de petitii depuse de cetateni din toate statele Europei. Forul legislativ european trimite raspunsuri individuale la fiecare dintre aceste petitii, insa exista si unele petitii care exprima interese generale, acestea fiind discutate in plenul Parlamentului European.
Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvaz a ramas fara permisul de conducere timp de 60 de zile, dupa ce a fost sanctionat de politistii bucuresteni pentru un accident provocat de politician in sectorul 1 al Capitalei.
Asociatia Nationala de Prevenire si Combatere a Cancerului (ANPCC), cu sediul in Galati, a fost propusa sa reprezinte Liga Europeana a Asociatiilor de Lupta impotriva Cancerului la Forumul de lucru pentru sanatate si lupta impotriva tutunului si alcoolului al Comisiei Europene.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ludovic Orban a afirmat miercuri ca nu intentioneaza sa demisioneze in urma implicarii in accidentul de circulatie produs duminica.
Ministrul Transporturilor Ludovic Orban a declarat, joi seara, la Antena 3, ca va demisiona din toate functiile publice detinute daca se va dovedi ca in urma accidentului in care a fost implicat a existat o victima.
Liderul PRM C. V. Tudor a sustinut, vineri, ca reactia Parchetului si a presei in cazul accidentului lui Ludovic Orban este "total disproportionata" si ca se urmareste scoaterea acestuia din politica.
google-analytics.com