Cautare

61289 de rezultate pentru "accidentu din brasov" (4.40 secunde)
Procedura de urgenta pentru autostrada Comarnic-Brasov Cronica autostrazii Comarnic-Brasov se incheie in 2004, deoarece ministrilor PDL nu li s-a parut un proiect esential si l-au anulat. ... Rand pe rand, constructorii au abandonat contractele, din cauza imensului comision solicitat de portocalii, care nu putea fi sustinut de catre investitori!
Dupa succesul inregistrat la editia anterioara, Mineral Expo Brasov revine in perioada 16 - 18 noiembrie 2012, la International Trade Center Brasov.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei.
Pentru constructia tronsonului de autostrada Comarnic-Brasov au depus oferte 12 consortii, potrivit datelor comunicate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). ... J&P Avax-Athena-Macquarie Brasov Consortium; ... Comarnic-Brasov Motorway Consortium (FCC) Construccion SA-Alpine-Astaldi; ... Consortiu Autostrada A3 Comarnic-Brasov Consonoi Bilsinger Berger Porr;
Grupul pentru Dialog Social (GDS) cere candidatilor la functiile de premier si ministru al Transporturilor sa urgenteze constructia autostrazii Bucuresti-Brasov, recomandand ca portiunea care ocoleste oraul Busteni si tronsonul Sinaia-Predeal sa fie tratate cu prioritate.
Buna Ziua Brasov / PSD Brasov vrea sa obtina cel putin o functie de vicepresedinte la nivel national (Autor: Ionut DINCA) - Pe 18 octombrie, la Bucuresti, va avea loc congresul national al PSD, la care vor participa si 65 de delegati de la Brasov.
Brasov - Comarnic, gata in 2017.
Brasov este cel mai avantajos oras din Romania, conform celor zece criterii analizate de Storia.ro. Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre. ... S-a nascut in 1937, in localitatea Bogata Olteana, judetul Brasov.
Organizatiile dizolvate din Cluj si Brasov au declansat rascoala impotriva centrului. Presedintele organizatiei judetene a PSD Basov, Constantin Nita, a declarat ieri ca decizia Comitetului Executiv National de a dizolva conducerile unor filiale din teritoriu este nestatutara si ca deocamdata organizatiile din Transilvania nu se vor supune hotaririi.
Rasnov este o mica localitate de langa Brasov, in inima Carpatilor, cu 15 000 de locuitori, printre care trei chinezi. ... Din 2008, destinul micii localitati s-a schimbat, dupa ce au venit chinezii. ... Comunitatea chineza are chiar si un ziar al sau, ‘Chinezii din Romania‘.
Bucurestiul este devansat de Iasi, Cluj si Brasov. În urmatorii trei-cinci ani, densitatea spatiului închiriabil la mia de locuitori în cele mai importante 13 orase din tara se va tripla. ... Iasi, Cluj-Napoca si Constanta, Timisoara, Craiova, Galati, Brasov, Ploiesti, Braila, Oradea, Bacau si Pitesti.
1,36 miliarde euro este valoarea investitiei prin care se va realiza Autostrada Ploiesti- Brasov. Durata intregului proiect este de 24 de ani din care - un an proiectare - trei ani executie - 20 de ani operarea.
Sambata, 17 decembrie, se deschid portile Tarii PROFI in Centrul Nou din Brasov. ... Robotul Nox, colosul high-tech, venit la Brasov in premiera in Romania, ii va intampina pe vizitatori in stilul sau personal.
Electroputere Craiova si Hidromecanica Brasov. In cazul uzinelor craiovene, AVAS negociaza in prezent un al patrulea contract de vinzare-cumparare cu companiile General Electric, Bombardier, Siemens si consortiul format din Asociatia Salariatilor Societatii din Craiova si firma greceasca DRE.
Poiana Brasov ocupa primul loc intr-un top al celor mai ieftine 14 destinatii de schi, pretul pentru serviciile de schi, mancare si bautura pentru o saptamana fiind putin peste 200 de lire sterline, potrivit publicatiei The Daily Telegraph, care citeaza un studiu al Postei Britanice.
Marian Sultanoiu publica in "Gandul" un documentar pe tema fierberii din PSD sub titlul 'Ziua in care apele s-au despartit in PSD. ... Am corectat o eroare din documentar (Marian Sarbu a fost ministrul Muncii si nu al Agriculturii) si l-am actualizat cu o stire de ultima ora:
In aceasta toamna, celebra trupa de dans irlandez Lord Of The Dance va prezenta la Brasov noua versiune a grandiosului show creat de Michael Flatley! ... Evenimentul va avea loc pe data de 7 Octombrie 2015 la Sala Sporturilor din Brasov.
Gala CELE MAI FRUMOASE POEZII DE DRAGOSTE ALE ADOLESCENTILOR a avut loc la Muzeul National al Literaturii Romane din Bucuresti (str.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
google-analytics.com