Cautare

17096 de rezultate pentru "accidente2010 satu mare dara" (3.87 secunde)
Pe Boc n-are rost sa-l mai luam nici in ras, dara-mi-te in serios, mai ales ca tot el va fi in continuare si premier, si presedinte de partid (cum e si normal;
Cam ca un melc care se taraste catre o scoarta de copac, lasand in urma o dara lipicioasa, doar-doar de s-o mai prinde cineva in hora.
Pentru ca, daca este sa fim foarte sinceri, unica dara lasata prin istorie de natiunea romana se datoreste culturii si varfurilor sale de-a dreptul inexplicabile, precum cel a carui data de nastere a fost aleasa ca simbol al fenomenului in intregul sau.
totodata creativ, cu o dara de indrazneala, atitudine si spirit de incredere Invitatii au avut ocazia sa deguste cea mai aromata cafea, marca Bristot, pe care, clientele salonului Hello Beauty vor avea ocazia sa o incerce ori de cate ori vor trece pragul locatiei.
Mama ei, scriitoarea si jurnalista Dara Codescu, isi asteapta fiul cel mic sa se intoarca din Canada si vor stabili impreuna cand o vor conduce impreuna pe ultimul drum pe fiica Darei, pe sora lui Bogdan, pe prietena noastra adorata.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Ciosvarte de mandate au reusit sa prinda Ciorbea, Lis si Videanu. Niciunul dintre acestia n-a lasat in urma sa vreo dara.
Ajungem dara la chestiunea votului din strainateala, unde de cand nu mai e Baconschi antrenor, nu s-a mai pasat (stampila) asa de bine, au fost probleme la finalizare, iar la fazele de poarta s-a jucat foarte aglomerat.
compozitorul Marius Teicu ”pentru sutele de slagare de muzica usoara care ne-au inseninat viata si care ne-au ajutat sa trecem peste toate greutatile, fiecare fiind o portocala primita in dar”, interpreta Stela Enache ”pentru prodigioasa cariera muzicala, presarata cu numeroase premii si melodii de succes, cele mai multe dintre ele apartinand marelui compozitor Florin Bogardo”, Lucia Popescu Moraru - ”Vocea de aur de la Radio Romania, care va ramane intotdeauna pentru noi toti Vineri noaptea in direct, pentru viata pusa in slujba postului public de radio, precum si pentru cuplul minunat pe care l-a format alaturi de marele actor Marin Moraru” Sanda Taranu ”legenda a Televiziunii Romane, actrita al carei farmec ne trezeste nostalgii legate de anii cei mai frumosi ai televiziunii publice”.
Ma asteptam ca fosta consiliera de stat, care adusese o dara de parfum echivoc in atmosfera sobra de la Cotroceni, sa joace rolul care o consacrase.
Ma asteptam ca fosta consiliera de stat, care adusese o dara de parfum echivoc in atmosfera sobra de la Cotroceni, sa joace rolul care o consacrase.
Pe 10 octombrie, Ucraina a anuntat ca sisteaza exportul de energie electrica pentru Moldova. Natalia Gavrilita: Luam electricitate din Romania, dara vem nevoie de cantitati aditionale.
Bogdan Tiberiu Iacob) Ultima saptamana de framantari politice a adus cu sine zvonurile tot mai raspandite ca o mare parte a manifestantilor sunt, de fapt, angajati ai companiilor multinationale care activeaza in Romania si care au fost trimisi cu forta de catre sefi la mitinguri.
Ce sa faceti cand Tu vrei la munte si Ea vrea la mare ? ... La MUNTE sau la MARE? ... Prietena mea face parte din marea majoritate a fetelor care sunt indragostite de plaja, mare si bronz.
- Ne bucuram astazi sa avem printre noi un oaspete mare care vine destul de rar in Romania, directorul general al Mosfilm, Karen Sahnazarov. ... - Este o mare onoare sa fie prezent in Romania, cu atat mai mult cu cat are "o istorie mai veche a relatiilor cu Bucurestiul.
Vlad Tepes, Stefan cel Mare ce le spuneau ostenilor cand veneau turcii sau cand trebuia sa platim birurile catre turci. ... O fi spaga prea mare, domnule presedinte.
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
25 iulie 1950, Lazuri, Satu Mare, d. ... Sper ca nu in cazul tau...In acest sens, as vrea sa te intreb daca experienta de gazetar la un mare cotidian - are o influenta benefica asupra scrisului tau?
Facand abstractie de Bucuresti, numai in patru judete din tara se inregistreaza un salariu mediu mai mare decat cel la nivel national. ... Cel mai mare salariu mediu net a fost consemnat in Bucuresti - 1.670 de lei, cu peste o treime mai mult decat media pe tara.
RCS&RDS, cel mai mare operator de cablu local, a inceput sa dezvolte din luna mai din acest anpropria retea Wi-Fi, in care accesul la internet este gratuit doar pentru abonatii companiei.
google-analytics.com