Cautare

17102 de rezultate pentru "accidente2010 satu mare dara" (5.65 secunde)
Producatorul german de armament Rheinmetall va deschide un centru de mentenanta la Satu Mare. Potrivit unui purtator de cuvant al Companiei, citat de Reuters, aici va fi reparat armamentul greu folosit in razboiul din Ucraina.
Grigoriu Mircea Mihail (Bucuresti), A2: Necula Mihaita (Bucuresti) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Vidican Rares George (Satu Mare). ... Dansa Ciprian Florin (Satu Mare). Arbitru VAR: Flueran Viorel Nicusor (Craiova) . Arbitru AVAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucuresti)
O fetita de doar sase luni din Satu Mare a murit in ambulanta, in drum spre spital.
Ciprian Dansa (Satu Mare) / Arbitru VAR: ... Marius Omut (Satu Mare) / Observatori arbitri: Irina Mirt (Bucuresti) Stadion: Sepsi Arena, Sfantu Gheorghe (capacitate:
Umanoidul era mare, slab, de culoare cenusie; ... Era ceva mai mare decat un cerb, avea culoarea maro, avea o "fata" asemanatoare cu cea a unui cerb, dar botul era ceva mai scurt.Aparitia i-a privit cu ochii sai cat niste mingi de golf si avand culoare rosie.
A ramas in urma doar o dara de parfum de flori si aroma de ciocolata si ecoul cuvintelor dragastoase pe care indragostitii si le-au spus.
Barbatul a povestit ca a dezgropat cu mana lui un craniu neobisnuit de mare, mult mai mare decat cele de om, iar cand i-a anuntat pe arheologi, seful echipei, Dinu V.
Contextul Cei care il urasc pe Voiculescu (e dreptul oricui sa urasca pe oricine) au descoperit ca rechizitoriul parchetului e un mare savantlac, iar traznaia aceea cu telepatia e o "scoatere din context", un abuz, o nedreapta macularea a maretei opere a procurorilor.
Mai iau din dulapul din camera mea o punga uriasa in care se afla blocul mare de desen, acuarelele, pensulele si un borcan pentru apa.
Intr-o piesa scrisa de mult, dar iata, de actualitate, se facea referire la un mare spectacol. ... recuperati, deci, dara, banii de unde puteti! ... Asadar, cu sculele plouate, Julio a plecat acasa, fiindca - mare atentie!
au vazut pe cer, la 20 de metri deasupra lor, o dara lata, albicioasa, care pulsa, devenind periodic stralucitoare. ... - Am fost rapit de doua fiinte stranii, care nu semanau cu oamenii, si am fost dus in interiorul unui obiect mare, rotund, de culoare alba.
El a analizat o seama de dovezi disponibile, in cea mai mare parte relatari ale unor martori. ... Acesta din urma sustinuse, in ianuarie anul acesta, ca a surprins deasupra comitatului Devon un OZN discoidal, in spatele caruia se formase o dara de condens.
Gorenje si Asko, dar si sub cele 6 branduri regionale (Atag, Pelgrim, Upo, Mora, Etna si Körting) imbunatatesc calitatea vietii consumatorilor din 90 de tari in intreaga lume.
A venit vara si politicienii, in lipsa de idei si pentru ca nu vor sa fie uitati cat suntem in vacanta, inclusiv ei, ne lasa asa o dara, ca o coada de cometa... ... Mare lucru nu e de comentat.
„Presedintele Constantinescu este un om care nu a lasat nici o dara in mandatul sau pentru Romania, asa ca nu sunt dispus sa iau in seama si oameni care au pierdut vremea cat au condus Romania“, a precizat Basescu.
Pe Alice o invidiez pentru ca nu o puteai desparti de Simona. La eveniment a participat si Dara Codescu, mama Simonei.
In ultima clipa guvernul de atunci a renuntat la trei proiecte mari de infrastructura, care a lasat o dara de neincredere la nivelul cel mai inalt al autoritatilor chineze.
In ultima clipa guvernul de atunci a renuntat la trei proiecte mari de infrastructura, care a lasat o dara de neincredere la nivelul cel mai inalt al autoritatilor chineze.
In ultima clipa guvernul de atunci a renuntat la trei proiecte mari de infrastructura, care a lasat o dara de neincredere la nivelul cel mai inalt al autoritatilor chineze.
google-analytics.com