Cautare

4839 de rezultate pentru "accidente 16 10 2010 ronea alexandru" (2.63 secunde)
Din 5.537 de accidente grave produse in acest an, 1.149 au avut drept cauza viteza, acestea fiind soldate cu 371 de persoane decedate si 1.148 de persoane ranite grav.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
vedeteblog.com / BIOGRAFIA ALEXANDRU TIMOFTE: fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Sfantul Alexandru, protectorul omenirii. Ce se spune despre persoanele care poarta numele de Alexandru si Alexandra In fiecare an, pe 30 august, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Alexandru, cel supranumit protectorul omenirii.
Procurorul din dosarul Ridzi redeschide cercetarile in Gala Bute Mariana Alexandru a reluat, practic, de la zero dosarul galei profesioniste de box finanțate din bani europeni. ... E vorba de Mariana Alexandru (foto), procurorul DNA care a instrumentat deopotriva dosarul Zambaccian si cazul MTS - 2 Mai.
Firmele de asigurari duc adevarate lupte pentru recuperarea banilor de la carutasii care provoaca accidente rutiere pe soselele doljene. ... Anual, sumele platite ca despagubiri pentru accidente de acest gen pot ajunge la un miliard de lei.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
Pe de alta parte, se poate presupune ca Sforza ar fi interpretat drept dragoste incestuoasa, atentiile calduroase ale lui Alexandru al VI-lea pentru fiica sa.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Masura a fost luata de Comisia de Supraveghere in Asigurari ca urmare a numarului mare de accidente in care au fost implicate scuterele. ... Au fost constatate numeroase accidente de circulatie, nu neaparat cu victime, cat mai ales cu daune materiale, accidente provocate de neindemanarea detinatorilor de motoscutere.
In ultimele zile, pe soselele din tara si-au pierdut viata 3 persoane, victime ale unor accidente rutiere produse pe fondul oboselii la volan. ... De la inceputul anului, in tara noastra s-au produs 93 de accidente rutiere grave pe fondul oboselii la volan, soldate cu decesul a 51 de persoane.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Alexandru Papadopol (Acasa la tata), Teodor Corban (Aferim!), Gheorghe Ifrim (Bucuresti Non-Stop), Cuzin Toma (Comoara) si Emilian Oprea (De ce eu?).
Care e cea mai periculoasa luna si regiune a tarii Soselele din Romania devin tot mai nesigure, de la an la an, avand in vedere ca accidentele rutiere soldate cu victime se inmultesc.In cursul anului trecut au avut loc 28.944 de accidente rutiere cu victime, arata datele prezentate de Institutul National de Statistica.38.700 persoane au fost accidentate, din care 4,9% (1.893) au murit, iar celelalte au fost ranite.Fata de anul 2014, numarul accidentelor rutiere soldate cu victime a crescut cu 14,2%, cel al persoanelor ranite cu 13,8%, iar cel al persoanelor accidentate mortal a fost mai mare cu 4,1%.
O condamnare de sase luni de inchisoare a primit si Alexandru Crisan senior • In ciuda unui prejudiciu de peste sase miliarde de lei, cei doi Crisan ar putea scapa de executarea pedepsei, intrucit perioada in care au stat in arest coincide cu lunile de condamnare • Alexandru Crisan junior a fost trimis in judecata si de Parchetul de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie • Uzina de Reparatii din Rovinari la care Crisan a fost patron nu reuseste nici in prezent sa isi revina Alexandru Crisan junior, fostul patron al UREX Rovinari, societate pe care a falimentat-o, a fost condamnat de o instanta din Bistrita la opt luni de inchisoare, pentru infractiunea de inselaciune.
Alexandru spune ca Traian Basescu submineaza autoritatea lui Emil Boc. ... Alexandru, un intelectual de marca.
' Vi-l mai amintiti pe Ilie Alexandru din Campia Romana? ... Vreau doar sa-i spun ca este nedrept fata de memoria lui Ilie Alexandru.
• Viteza Principala cauza generatoare de accidente rutiere ramane viteza neadaptata la conditiile de drum si viteza neregulamentara.
• Cu o experienta de peste 4 ani in zona de marketing si comunicare online, Alexandru Negrea este un celebru consultant-trainer in social media.
google-analytics.com