Cautare

773 de rezultate pentru "accidente rutieri29 01 2010in covasna" (7.37 secunde)
Liderul UDMR Covasna, Albert Almos, a declarat ieri ca pe lista solicitarilor Uniunii se vor regasi diferitele forme de autonomie, reorganizarea regiunilor de dezvoltare, numirea unui prefect maghiar propus de UDMR in judetul Covasna.
Potrivit acestuia, reprezentanti ai UDMR se regasesc in functiile de prefect in judetele Covasna, Maramures, Bistrita-Nasaud si Caras-Severin, pentru acest din urma judet nefiind, deocamdata, nominalizata o persoana.
sacrificati Filiala Covasna a Aliantei a solicitat posturi de conducere in ministere drept compensatie pentru faptul ca prefectul a fost desemnat din partea UDMR.
Liderul PNL Covasna, Ioan Balan, a demisionat ieri din partid, considerand ca este un gest corect fata de formatiunea politica avand in vedere situatia din judet.
Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Caras Severin, Constanta, Covasna, Dolj, Dambovita, Galati, Gorj, Harghita, Ialomita, Iasi, Mehedinti, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Vrancea.
Membrii PSD care ocupa functii de conducere in institutiile descentralizate din judetul Covasna vor fi fortati sa lase scaunele libere pentru membrii coalitiei.
Aflat in judetul Covasna, impreuna cu ministrul delegat pentru lucrari publice si amenajarea teritoriului, Borbély Laszlö, vicepresedinte executiv al UDMR, liderul Uniunii a afirmat ca astfel de dispute influenteaza activitatea Guvernului. ... In deplasarea de ieri din judetul Covasna, liderii Uniunii au avut convorbiri cu conducerea Consiliului Judetean Covasna.
Mai radicala se dovedeste conducerea PD Covasna, care cere vot secret in Camera Deputatilor la votul proiectului legii privind Statutul minoritatilor nationale.
Motiv pentru care conducerea filialei Covasna a Uniunii Civice Maghiare (UCM) il invita pe presedintele Traian Basescu sa viziteze ¥inutul Secuiesc, pentru a vedea „care este situatia reala in aceasta zona“.
Presedintele executiv al UDMR Covasna - Trei Scaune de Jos, deputatul Marton Arpad, a declarat ieri ca Uniunea incepe consultarile cu organizatiile locale ale UDMR si va incerca sa ajunga in toate satele unde are organizatii.
Conducerea CJ Covasna este nemultumita ca nu a fost anuntata de catre primarul Gheorghe Baciu de vizita de duminica, de la Intorsura Buzaului, a presedintelui Traian Basescu, care a participat la Festivalul Ciobanasul.
Forumul Civic al Romanilor din Covasna si Harghita cere autoritatilor statului sa intervina ferm pentru stoparea "actiunilor separatiste pe criterii etnice" si face apel catre maghiari sa nu se lase antrenati "intr-o aventura periculoasa care poate duce la confruntari, distrugeri, suferinte si moarte".
Conducerea Consiliului Judetean Covasna considera ca un referendum local avand ca obiect autonomia teritoriala a ¥inutului Secuiesc nu poate fi organizat, deoarece legile in vigoare nu permit acest lucru. ... Presedintele Consiliului Judetean Covasna, Demeter Janos, a declarat ca legislatia actuala nu permite organizarea acestui referendum.
Conducerea UDMR Covasna considera ca daca Uniunea Civica Maghiara (UCM) se inscrie ca partid, exista riscul divizarii comunitatii maghiare, ceea ce ar pune in pericol reprezentarea acesteia in Parlament.
Romanii din Covasna ti Harghita cer in continuare o intrevedere cu pretedintele Traian Basescu, pe care l-au atteptat ieri la Festivalul Ciobanatul de la Intorsura Buzaului.
Prefectul judetului Covasna, Gyorgy Ervin, sustine ca nu exista conflicte interetnice intre comunitatea maghiara si cea romana in judet, dar ca politicienii creeaza tensiuni in mod artificial.
Deputatul UDMR Marton Arpad, liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, a demisionat din functia de presedinte executiv al organizatiei teritoriale a UDMR Covasna.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky. ... Printul Charles are miercuri program privat si, potrivit unor surse oficiale, va parasi judetul Covasna cel mai probabil miercuri seara.
Aceasta realitate nu poate sa dea dreptul politicienilor UDMR sa instige acum impotriva Guvernului, cum ca acest ar intentiona sa schimbe vreun cetatean roman care detine functii de conducere in Covasna si Harghita”, a declarat, ieri, presedintele Traian Basescu, adresand Guvernului rugamintea de a schimba tot ceea ce trebuie schimbat si este necorespunzator si sa nu faca deosebire intre etnici maghiari si romani.
Femeie surprinsa de o viitura in Covasna O femeie de 51 de ani din comuna covasneana Belin a fost surprinsa de o viitura ieri dupa-amiaza din cauza ploilor torentiale din zona.
google-analytics.com